Hei, Romerike!

Med stort faglig nettverk, sosialt engasjement og kunnskap om nærmiljøet er Toptemp en stolt del av lokalmiljøet i Romerike.

Kort om oss

I over 20 år har vi levert rett kompetanse til rett jobb, og vi har selvsagt ikke tenkt til å stoppe der.

Enten du søker IT-utvikler, markedsfører, lagermedarbeider, regnskapsfører eller kontormedarbeider, og holder til på Skedsmokorset, Jessheim, Kløfta, Romerike, Gardermoen eller i Lillestrøm, har vi ekspertisen for å hjelpe deg. 

Krav og kriterier for dine ledige stillinger definerer du selvsagt selv, så sørger vi for å tiltrekke oss den perfekte kandidaten for deg og din bedrift. 

Noen ser kanskje på Toptemp Romerike som et vikarbyrå. Men vi vet at vi er langt mer enn som så.

We are job-ninjas.

Og snart vet du det og.

Skal vi ta en prat om bemanning?

Er du på jakt etter din neste medarbeider - enten det gjelder en fast ansettelse, prosjekt eller vikar? Eller trenger du hjelp til å skrive annonse, rekrutteringskampanjer eller intervjuer? Fyll inn skjemaet under, så hører du fra oss snarlig. Haster det? Ring oss på 23 36 55 00.

*
*

Hva sier våre kunder?

Jo Sivert Martinsen, Daglig Leder

Lillestrømbanken

"I over 20 år har vi samarbeidet med Toptemp. Vi har en lang historisk tilknytning til Lillestrøm og nærområdet og gjennom synlighet i nærmiljøet og aktiv deltakelse i sosiale engasjement ønsker vi å være en lokalbank som gir noe tilbake til nærmiljøet. For oss er det viktig at rekrutteringspartneren vår har forståelse og kjennskap til nettopp dette, og det mener vi Toptemp beviselig har. I Toptemp føler vi oss godt ivaretatt, og det er alltid noen kjente fjes å snakke med.

Skulle vi møte på utfordringer, viser Toptemp Lillestrøm sterk løsningsvilje og snur seg raskt rundt når noe må tas tak i på kort varsel. De kjenner oss, de vet hva vi trenger og bemannings- og rekrutteringsprosessen løses raskt og effektivt. Det er også betryggende at vi alltid kjenner oss helt trygge på at vi blir fornøyde med sluttresultatet. Det er også viktig for oss at Toptemp Lillestrøm, på lik linje med oss, tar en delaktig rolle i lokalmiljøet og at vi som lokalbedrifter sammen kan være med å løfte byen vår og regionen rundt. Lillestrøm er kanskje en liten by, men likefullt en by under stor utvikling. 

Vi er veldig klare for å fortsette å være en sterk del av Lillestrøm og regionen rundt, og vi gleder oss til å bidra til å sysselsette nye «kanarifugler» sammen med Toptemp."

Her finner du oss

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke