À la carte priser

Her finner du en oversikt over enkelttjenester vi kan hjelpe deg med, og våre priser. Trenger du hjelp til flere ting, eller hele rekrutteringsprosessen - så kontakt oss for en uforpliktende prat om hvordan vi kan jobbe sammen. Trenger du en vikar eller ønsker å leie inn kompetanse, klikk på knappen under.

MARKETING TJENESTER

Oppskriften på å finne din neste drømmekandidat er enkel, men det betyr ikke at det er lett. Det krever tid, ressurser, timing, nettverk, erfaringer og kompetanse. For ikke å snakke om at risikoen for feilansettelse er høy. Disse frustrasjonene tar vi på alvor. Vårt inhouse marketingbyrå bistår med alt fra å skrive annonsetekster som gjør det uimotståelig for den rette kandidaten å søke på stillingen, til kreative kampanjer, annonsering, egne landingssider med bedriftspresentasjon og søkemotoroptimalisering.

VÅRE TJENESTER

Trenger du hjelp til å finne flinke folk? Vi er her for å hjelpe deg, enten du trenger en samarbeidspartner til deler eller hele rekrutteringsprosessen. Her er en oversikt over noe av hva våre rådgivere kan hjelpe deg med. Finner du ikke det du leter etter? Ta direkte kontakt med oss så hjelper vi deg!

PERSONLIGHETSTEST

Kr 7500

Kartlegg jobbatferd og presentasjoner i jobbsammenheng, og få en indikasjon på stressmestring, innflytelse, effektivitet, tilpasningsevne og villighet til å ta risiko.

EVNETEST

Kr 5000

Et godt måleverktøy som gir en indikasjon på om kandidaten vil lykkes i jobben, gjennom kartlegging av kognitive, verbale og spatiale evner.

SØK/SCREENING

Kr 25 000

Vi kartlegger stilling og selskapsprofil, screener søkere ut fra CV, søknad og dokumentasjon, samt profilerer aktuelle kandidater via systemportal der du enkelt logger deg inn.

FØRSTEGANGSINTERVJU

Kr 30 000

Vi utfører strukturerte intervjuer og utarbeider en rangert rapport per kandidat. Ved antall over 6 kandidater økes prisen med kr 5 000 per kandidat.

KUNDEINTERVJU

Kr 30 000

Vi utfører, eller bistår med, strukturerte 2./3.gangsintervjuer med påfølgende resultatgjennomgang. Ved antall over 4 kandidater økes prisen med 7 500 pr stk.

REFERANSESAMTALER

Kr 4000

Vi utfører referansesamtaler basert på kravspekk, og utarbeider en rapport pr. kandidat og oversender. Minimum to (2) referanser.

INNSALG KANDIDAT

Kr 7500* - 17500**

Kartlegging med fokus på stilling samt deres verdier og kultur. Vi kontakter utvalgte kandidater. *ved oppstart. **ved levering av kandidat som blir med videre.

EVNE OG PERSONLIGHETSTEST

Kr 10 000

Ved bestilling av både evne og personlighetstest får du dette til en rabattert samlepris.

FULL PROSESS

BE OM TILBUD

Kartlegging/analyse av stilling, annonsering, søk, administrasjon, screening, intervjuer, referansesamtaler, onboarding, ukentlig rapportering m.m.

Skal vi ta en prat?

Vi er her for deg! Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du ønsker hjelp til å finne din neste medarbeider - uavhengig av om du trenger full pakke, eller bistand til deler av prosessen. Vi svarer deg så snart vi kan. Haster det? Ring oss på telefon 23 36 55 00

*
*

Vi er opptatt av å skulle gi deg så korrekt informasjon som mulig på nettsidene våre. Vi tar imidlertid forbehold om eventuelle feil i prisene og informasjonen rundt tjenestene og produktene vi tilbyr.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke