Siden 1990 har vi funnet jobb til tusenvis av mennesker

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er arbeidsgiver på søken etter din neste vikar, medarbeider, kollega eller leder – eller om du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben. Vår lidenskap er ikke bare å finne mennesker som kan utføre jobben. 

 

Gjennom vår nysgjerrige, teknologiske nytenkende og engasjerte tilnærming legger vi til rette for å oppdage, forvalte og utvikle talenter. Dette mener vi utgjør hele forskjellen, for alle parter –både på kort og lang sikt. La oss gjøre det vi er best på, slik at du kan fokusere på det du er best på. 

Les mer om våre bemanningstjenester.

SERTIFISERT ARBEIDSGIVER

Top Temp har bestått kravene til NHO Services sertifiseringsordning "Revidert arbeidsgiver". At vi er sertifisert som "Revidert Arbeidsgiver" bekrefter at Top Temp etterlever sentrale prinsipper i arbeidsmiljøloven og opptrer som en seriøs og profesjonell arbeidsgiver.

Se også generelle vilkår for arbeidsleie fra Top Temp

 

Les mer

Rekruttering- og bemanningsbyrå

Top Temp har siden 1990 funnet tusenvis av kvalifiserte medarbeidere og vikarer til våre kunder innen privat og offentlig sektor. Vi er en del av Amesto, et norskeid konsern som jobber med outsourcing av regnskap og lønn, rekruttering, forretningssystemer og oversettelser.