TopTemp

Økonomisk sans søkes!

Ser du enkelt sammenhenger i prosjekter og tallmateriell, og evner å vurdere, analysere og bruke informasjonen til det beste for selskapet du jobber i? Er du i tillegg nysgjerrig på ny teknologi og vet hvordan du kan digitalisere og forenkle økonomiske prosesser? 

 

Da er du helt klart på riktig fagområde. Vi tilbyr et bredt spekter av jobber innen økonomi og finans og med et stadig økende behov for profiler med din verdifulle kompetanse, er vi sikre på at du vil finne en stilling som passer deg!

 

I Toptemp har vi i en årrekke bistått kandidater med å finne drømmejobben. Våre rådgivere er fagspesialister, som kjenner både bransjen og dine behov, og kan enkelt hjelpe deg i riktig retning. Vi er sikre på at du, med din iver og ditt engasjement, vil inspirere både oss og din fremtidige arbeidsgiver. 

 

Med analytiske, kommunikative og strategiske egenskaper vil du være en superressurs i enhver bedrift. Du kjenner godt uttrykk som rapportering, budsjettering, konsolidering, likviditetsbudsjettering, og trives godt med å dypdykke ned i tallmateriell. 

 

Om du er controller, økonomisjef, prosjektleder, finansguru, selger, salgskonsulent, eller torpedo spiller ikke så stor rolle for oss – vi finner stillingen som passer deg og dine drømmer og ambisjoner. Vi er dog lite bevandret innen torpedovirksomhet, men vil sterkt anbefale veiledning om karrierebytte skulle dette være interessant. 

 

Når det kommer til faglig bakgrunn er vi opptatt av at du har den kunnskapen som behøves for stillingen du ønsker å søke på. Det er selvsagt et pluss med relevant erfaring og/eller økonomisk utdannelse. Det viktigste for oss er dog at du har hode på rett sted, evner å jobbe både operasjonelt og strategisk og har fokus på å levere gode resultater. 

 

Vi tror dessuten du er litt som oss; en god teamplayer, en pådriver av rang og med et herlig, smittende engasjement.


Du er bra.

Spennende arbeidsplasser

Legg inn en åpen søknad

Er du interessert i en jobb innenfor HR? Vi får jevnlig inn nye stillinger hos spennende kunder. Ikke sjeldent finner vi drømmekandidaten blant de som har lagt inn en åpen søknad. Så ikke nøl - last opp din CV og du er muligens ett skritt nærmere drømmejobben. 

Åpen søknad

Kontaktpersoner hos oss

CHARLOTTE S. BERGERUD

KANDIDATANSVARLIG

CSB@toptemp.no

PERNILLE CHRISTENSEN

KANDIDATANSVARLIG

Pernille.Christensen@toptemp.no

SIGNE I. EKEBERG

KANDIDATANSVARLIG

signe.ingeborg.ekeberg@toptemp.no
Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke