BE A LIMER

Vent vent vent!

Ikke gå!

Vi ser nemlig etter fantastiske talenter som deg, enten du er god på CRM, en utadvendt og sprudlende KAM, en rask og effektiv backend-utvikler eller en dyktig leder. Vi har flere ledige stillinger, og håper du har lyst til å bli en del av vårt herlige Lime-team! 

What’s it like being a LIMER?

Far better than being a sour lemon, that's for sure! Men fra spøk til alvor; vi er sikre på at du kommer til å elske arbeidsdagene hos oss. Det er selvfølgelig vanskelig å beskrive, for arbeidsoppgavene er varierte og stillingene ulike. Men vi prøver oss på et scenario likevel, siden vi aldri går av veien for en utfordring! 

Alarmklokka ringer. Du løfter øyelokket. Not now. Not me. Men så innser du at du har verdens beste jobb og formelig spretter opp av senga. Time to go Lime! 

Headphones on, music on, phone check! Bus late. But peace and love, no hate.

Vel inne på kontoret starter du opp dataen, og setter kurs mot kaffemaskinen. Hei Kari! Hei Thomas! Hallo Lucy, got some news thats oh so juicy? 

Vel tilbake og plassert på pulten, freser fingrene over tastaturet. Du klimprer i vei mens du svarer på telefoner og ringer opp både kunder og kollegaer. «Hei du supermenneske, jeg trenger litt hjelp!» Oi oi oi, kollega i nød. Bistår selvsagt. Svisj, boom, finish! Etter hjelp vel utført blir jeg tilbudt en kopp kaffe som takk for hjelpen. Slurp. Deilig. 

Kundene ringer fortløpende og alle jobber sammen for å imøtekomme kundenes behov. Teamspirit, Lime-style!

En kollega lurer på om du vil spise lunsj. Nei takk, har så mye å gjøre! «Det er sushi til lunsj i dag da». ... Kommer nå"

Stinn av deilig fisk (og en liten dæsj kaffe) og tilbake på plassen. Jobber gjennom oppgave etter oppgave. Viser, lærer, tenker, løser. Du er løsningsorientert og målrettet. Diskuterer problemstillinger med kollegaer. Hvordan kan vi løse, effektivisere, hente ut, gjennomføre. Heder og ære kommer deres vei fra andre kollegaer og smilende sjefer. Vi klarte det sammen, sier du.

Åh hei, klokka er 16 allerede. På tide å pakke sammen og dra. Må bare gjøre unna en siste ting først. Klimprer på tastaturet. «Hei morsomme kule du, vil du være med å ta et glass vin?» Kan ikke. Skal bare. Må bare. 

Åh hei, klokka ble fort 18. Skulle bare. Men om jeg skynder meg hjem så rekker jeg å binge noen episoder av yndlingsserien på Netflix.

Eller kanskje jeg skulle møtt de andre for litt sosialt samvær likevel?

Jeg er jo tross alt Lime, ikke lame <3 

Med over 200 medarbeidere og over 50 000 brukere er Lime Technologies en av Nordens største CRM-leverandører. Etter 25 år i bransjen våger vi dessuten å påstå at vi kan det meste om CRM.

Ledige stillinger i Lime Technologies

Her finner du oss

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke