Grafisk designer

Stillingstittel: Grafisk Designer
Sted: Nydalen
Stillingstype: Engasjement
Startdato: September 2019
Antall: 1
Publisert: 14.08.2019

Vi søker en engasjert, digital og fremoverlent grafisk designer som kan produsere grafisk materiell, på tvers av kanaler og målgrupper. Du vil jobbe operativt, primært med B2C, men også med B2B og interne oppdrag. Du vil være en sentral ressurs i et selskap i vekst og du må trives med høyt tempo. Vi trenger derfor deg som jobber målrettet og effektivt med sterk digital og taktisk forståelse. Du blir heller ikke skremt av å sjonglere mange oppgaver samtidig, alltid med fokus på å nå våre kommersielle mål. 

Hovedoppgaver:

  • Produsere digitalt materiell og dynamiske banners
  • Lage enkle animasjoner.
  • Redigere og klippe enkle filmer.
  • Bidra til å løfte ice.no visuelt, sammen med UX designer
  • Redigere bilder etter vår visuelle profil og utvikle og forvalte bildebase internt
  • Produsere materiell til print, retail, forhandlere, CRM.
  • Bistå med produksjon av presentasjoner internt, både fra salg og ledelse

Du er kreativ, digital fremoverlent og setter deg raskt inn i vårt spennende konkurranselandskap og vår identitet, og ever å vurdere behov for differensiering av ulike uttak. Vi vet at du har god forståelse av medielandskapet, og er oppdatert på den digitale utviklingen. Det er ikke et krav at du har erfaring fra telecom, men du vet hvordan taktisk digitalt materiell produseres til alle digitale flater. Du har også god erfaring med preformance marketing, og er en god lagspiller inn mot vårt digitale salgsteam. 

Kan du også vise til relevant kommersiell utdannelse og er suveren i Adobe-pakken? Fantastisk! 

Det viktigste for oss er allikevel at du har vilje, evne og høy arbeidskapasitet, at du er strukturert, nøyaktig, pragmatisk og fleksibel og rå på å skape gode relasjoner med kolleger og samarbeidspartnere. For sammen skal vi jobbe for å levere på våre kundeløfter og salgsmål, og ikke minst jobbe for at ice skal fortsette å vokse og være en utfordrer i bransjen. 

Stillingen er i utgangspunktet et 6 mnds vikariat, og du vil rapportere til Marketing Communication Manager B2C. 

Greate place to work. I 2018 ble ice kåret til Norges 8.beste arbeidsplass gjennom Greate place to work, og har på kort tid blitt en betydelig utfordrer i mobilbransjen i Norge med over en halv million kunder og størst vekt i bransjen. Med deg på laget skal vi sørge for at ice forblir en unik og annerledes mobiloperatør. En mobiloperatør som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap. 

Kort om oppdragsgiveren

Gjennom ti år har ice levert unik arealdekning med vår mobile bredbåndstjeneste. Siden 2015 har vi også etablert oss som en fullverdig mobiloperatør i både privat- og bedriftsmarkedet. I tillegg til å ta markedsandeler i historisk fart med våre mobilabonnement, bygger vi også Norges tredje mobilnett. Et topp moderne 4G- nett som skal gi kundene de beste opplevelsene, og bidra til sunn konkurranse

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Guro Frantzen

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93022569 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke