Produksjonsmedarbeider?

Stillingstittel: Lagermedarbeider
Sted: Fetsund
Stillingstype: Engasjement
Startdato: Snarest
Antall: 1
Publisert: 14.05.2019

For vår kunde i Fetsund ser vi etter en  med teknisk forståelse og forkjærlighet for maskiner og tekniske duppeditter.

Vi ser for oss at du, vår nye produksjonsstjerne, er en driftig og selvdreven sjel. En med stor stå-på-vilje med tar alle oppgaver på strak arm og har en positiv innstilling. En som møter sine kollegaer med et smil og sprer arbeidsglede på din vei. Og når vi først er inne på vei; arbeidsstedet er Fetsund, så om du ikke allerede bor i nabolaget, så vil det være essensielt om du har bil.

Bakgrunnsmessig er det tipp topp om du har erfaring fra lager eller produksjon, men det er ikke et krav. Alt kan læres om du er lærevillig og kjapp i topplokket, mener nå vi. Det vi derimot er avhengig av, er at man har forståelse for tekniske installasjoner, da operatørene står for det meste av vedlikehold på maskinene. Det er selvfølgelig også et pluss i boka om du har erfaring med truckkjøring.

Arbeidsoppgaver
Her skal man rett og slett sørge for at produksjonen går som smurt og at maskineriet går smertefritt. Du skal overvåke produksjonsanlegget, og delta på klargjøring og rengjøring. Av og til oppstår det tekniske problemer, og det er derfor vi er opptatt av at du har teknisk forståelse og et fungerende topplokk, slik at du kan løse utfordringer som en ekte verdensmester.
Og ja, av og til er det behov for å kjøre vekk ferdig produserte varer fra produksjonsavdelingen, så da må du frem med formel 1-talentene dine. Eller. I hvert fall truckkjøringstalentene.

Hos oss vil du komme inn i et godt arbeidsmiljø i en trygg og solid bedrift. Vi ønsker gjerne å få med DEG på laget, så vi håper du tar kontakt med oss raskt.  

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Guro Frantzen

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93022569 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke