Taler du dansk?

Stillingstittel: Kundeservicemedarbeider
Sted: Oslo sentrum
Stillingstype: Engasjement
Startdato: Snarest
Antall: 1
Publisert: 10.05.2019

SÅ DU ER DANSK? Så flott at du er i Oslo og ledig med en gang og klar for ny jobb!

Vi ser etter en råtass som deg, som ser viktigheten av å yte god kundeservice og som ønsker å jobbe i et team med dedikerte, engasjerte og positive kollegaer. For å sikre god flyt på kontoret trenger vi en som er like strukturert, fleksibel og proaktiv som deg. En som takler å håndtere flere parallelle oppgaver samtidig, og som trives med høyt tempo. I tillegg må du snakke og skrive flytende dansk!

Arbeidsoppgavene er både varierte og utfordrende, og vi er sikre på at du kommer til å rocke alle leveranser. Noe av det du vil få gleden av å jobbe med er:

  • Å kontrollere bestillinger
  • Samarbeide tett med salg, logistikk og innkjøp 
  • Overvåke produkttilgjengelighet 
  • Forsikre at bestillinger er overens med forespørsel 
  • Å besvare kundehenvendelser på telefon og mail
  • Diverse forefallende arbeidsoppgaver

Vi digger at du har erfaring fra kundeservice, for da vet vi at du både forstår og har interesse for betydningen av en god kundeserviceprosess. Du snakker flytende dansk, og har stålkontroll på det skriftlige. Du kommuniserer lekende lett med ulike typer mennesker og tilpasser deg de du snakker med. Du er samtidig ikke redd for å ta i et tak, eller si fra om du oppdager noe som ikke fungerer optimalt. En uredd type, rett og slett.

Flaks for oss har du også gode IT kunnskaper, som gjør deg rustet til morgendagens kundeservice-oppgaver. Du kjenner til MS Office og er en racer på tastaturet. #yeah

Vår kunde er kjent for sitt dynamiske, kreative og internasjonale miljø. Arbeidskulturen er helt unik, i form av å være inkluderende, morsomt og motiverende. Så da gjenstår det bare å si; Come rock with us!

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Rina Brenden

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 98265518 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke