Det er deg jeg ser etter, for du kan lager ikke sant?

Stillingstittel: Lagermedarbeider
Sted: Strandgata 19, 0152 OSLO
Stillingstype: Engasjement
Startdato: Etter avtale/snarest
Antall: 1
Publisert: 08.05.2019

 På grunn av stor pågang på lager trenger vi din hjelp. En robust og kvikk lagermedarbeider med erfaring. Et arbeidsjern uten like som jobber effektivt og nøyaktig. Vi er sikre på at dine gode samarbeidsevner kommer godt med hos oss.

Så, vi trenger altså din hjelp.

Vi samarbeider med mange forskjellige og spennende kunder på Romerike og i Oslo, som har ulike behov hvor de trenger din hjelp. Arbeidsoppgavene vil variere, men er ikke det ganske spennende da? Det kan være alt fra plukk av varer med truck til pakk og mottak. Selvfølgelig vil også andre forfallende lageroppgaver dukke opp fra tid til annen.

Vi ser for oss at du har erfaring fra lignende arbeid. Du har truckbevis T1 til T4, og kanskje du i tillegg har god erfaring med truckkjøring? Du kommuniserer godt på norsk og har erfaring med bruk av data som arbeidsverktøy.

Vi kan tilby deg god opplæring og oppfølging. Det blir en hektisk og variert arbeidshverdag hvor du blir inkludert i et godt arbeidsmiljø. Hyggelig kollegaer er en selvfølge!

Er du klar?

Vi gleder oss stort til å høre fra DEG!

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Hege Liudalen Wold

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 94007322 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke