Teamleder av rang?

Stillingstittel: Logistikkmedarbeider
Sted: Øvre Romerike
Stillingstype: Engasjement
Startdato: Snarest
Antall: 1
Publisert: 07.05.2019

YES! For en av våre kunder innen lager og logistikk med beliggenhet på Romerike, søker vi en målbevisst systematiker med fokus på struktur som vil jobbe som teamleder. Her vil man ha overordnet ansvar for 20 medarbeidere og jobbe natt. Med andre ord; en varierte arbeidshverdag som byr på ulike oppgaver og spennende utfordringer. Så, vil du være faraen som lurer i natten med en stor hær?

Som person er du tydelig og autentisk, ydmyk og nytenkende. Med øye for detaljer og struktur og nøyaktig arbeidsmetodikk gyver du løs på oppgaver, store som små. En som motiverer og engasjerer de ansatte til felles måloppnåelse. Du sprer om deg med god gammaldags arbeidsglede, og er med det med på å skape godt samhold og arbeidsmiljø. Kommunikasjonen går lekende lett med alle typer mennesker på en imøtekommende måte med naturlig autoritet. Du er beslutningsdyktig og har stor gjennomføringsevne.

Men bigshot eller ei; lederansvaret går aldri i hodet på deg, og du ser på deg selv som en av gjengen. Du er stor fan av troverdighet, og jobber for å utvikle deg selv og teamet som helhet. Du forstår viktigheten av din rolle som leder og fronter bedriften på en god måte.

Vi hater å ekskludere, men håper at du forstår at vi denne gangen ser etter deg med erfaring. Det er ikke et lite ansvar som venter. Du vil tross alt ha overordnet ansvar for 20 medarbeider. Da er det greit å ha kjennskap til AML, tariffavtaler, ferieloven og sykefraværsoppfølging.

Hos oss vil du bli en viktig del av et team som består av 20 dyktige og dedikerte medarbeidere. Seriøsitet og profesjonalitet ser vi som en selvfølge, men vi er samtidig opptatt av humor og glede i hverdagen. Samholdet er unikt, og arbeidsmiljøet er inkluderende. Arbeidsoppgavene er mange og forskjellige, så kort fortalt skal du;

  • Sikre at teamet leverer iht gjeldende tidsfrister og rutiner
  • Følge opp avdelingens prosesser, lagervedlikehold, produksjonsmål og rapporter avvik
  • Sikre rett bemanning og prioritere oppgaver og ressursbruk
  • Sikre etterlevelse av myndigheters og bedriftens lover og reglement
  • HMS; sikkerhetsopplæring
  • Koordinere og samarbeide på tvers av team og avdelinger ift. Leveranser, prioriteringer og ressursbruk
  • Ansvarlig for riktig utførelse av renhold og vedlikehold av produksjonsutstyr og arbeidsområdet
  • Bidra til optimalisering og kontinuerlig forbedring av både egen avdeling og anlegget totalt
  • Budsjett og resultatansvar
  • Medarbeidersamtaler og personalmøter

 Vi vet at du fins der ute, et eller annet sted. Så, er du den vi leter etter? Vi gleder oss i hvert fall til å bli bedre kjent med deg!

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Guro Frantzen

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93022569 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke