Lønn- og regnskapsansvarlig Divisjon Energi & Vann

Stillingstittel: Lønnsmedarbeider
Sted: Vestfold / Sandefjord
Stillingstype: Fast
Startdato: Etter avtale
Antall: 1
Publisert: 09.04.2019
Enwa PMI AS er en del av Enwa konsernet. Enwa er blant Skandinavias ledende konsern i vannbransjen. Alt Enwa gjør er på en eller annen måte relatert til behandling eller bruk av vann. I mer enn 30 år har de levert skreddersydde løsninger til vannverk, badeanlegg, industri, sykehus, hotell, energiselskaper, skip og oljeplattformer. Konsernet fokuserer på miljøvennlige og energieffektive løsninger. Enwa betjener markedet gjennom 3 divisjoner: Water Technology, Pool Technology og Energy and Water. Enwa konsernet har 200 ansatte og omsetter 500 MNOK pr år. Konsernet har kontorer i Norge, Sverige, Tyskland og England. Produksjonen gjøres i egne verksteder Norge og Sverige. Hovedkontoret ligger i Sandefjord. De har som mål å sette standard innenfor sine utvalgte nisjer, og arbeider derfor kontinuerlig med å utvikle sin tekniske kompetanse, design- og produksjonsferdigheter. Enwa PMI AS er en av landets ledende entreprenører innen bygging av prosessanlegg og ledningsanlegg for fjernvarme, fjernkjøling, vann og avløp. Selskapet har 90 ansatte og omsetter for ca 250 MNOK pr år. Selskapet har hovedkontor i Sandefjord Enwa PMI har med god effektivitet og gjennomføringsevne gjennomført en rekke maskin & rørentrepriser mot industrianlegg, varmesentraler osv. de siste årene. Vår spesialitet er effektivitet og gjennomføringsevne. Det oppnås gjennom prefabrikkering i eget verksted og montering ute av våre dyktige medarbeidere. Vi leverer alt fra karbonrør via syrefaste rør og til super Duplex i alt fra små dimensjoner til store vannrør. Enwa har erfarne prosjektledere og meget dyktig fagpersonell som sørger for at prosjektene blir levert hvor HMS er ivaretatt, kvalitet og til avtalt tid. Enwa håndterer alle typer prosjekter fra mindre serviceoppdrag og ombygninger til større rørentrepriser med krav om CE-merking til varmesentraler for fjernvarme eller industrien. Enwa PMI skal styrke seg som leverandør mot industriprosjekter og som totalentreprenør for prosjekter knyttet til rørleveranser. Det er derfor opprettet egen industriavdeling for å videreutvikle dette området, og ønsker å styrke denne avdelingen med ansettelse av en Prosjektleder.
Enwa PMI AS er en del av Enwa konsernet. Enwa er blant Skandinavias ledende konsern i vannbransjen. Alt Enwa gjør er på en eller annen måte relatert til behandling eller bruk av vann. I mer enn 30 år har de levert skreddersydde løsninger til vannverk, badeanlegg, industri, sykehus, hotell, energiselskaper, skip og oljeplattformer. Konsernet fokuserer på miljøvennlige og energieffektive løsninger. ...

Vår bauta og livbøye innenfor lønn og regnskap går snart av med pensjon og vi søker deg som kan sikre at vi fortsatt kommer trygt i havn hver måned.  Ønsker du deg en solid og inkluderende arbeidsgiver som gir deg fleksibilitet? Da må du lese videre ……

Som Lønns- og regnskapsansvarlig hos oss vil du ha ansvar for lønnskjøring og regnskapsføring i et selskap med ca 90 ansatte og en omsetning på 250 millioner. Vi er et selskap som jobber med store og små prosjekter, vi har egen produksjon i Sandefjord og egne fagarbeidere på prosjektene våre. I tillegg har vi egen administrasjon og flere dyktige Prosjektledere. Du vil ha ansvar for at lønnskjøringen går smertefritt enten det dreier seg om timelønn eller fastlønn. I tillegg vil du sammen med Økonomisjef ha ansvar for regnskapet i divisjonen.

Du vil ha en sentral rolle hos oss og vil jobbe tett med både prosjektlederne og økonomi avdelingen.

De viktigste arbeidsoppgavene vil være:

  • Lønnskjøring
  • Avstemme reiseregninger
  • NAV søknader/sykefravær
  • Utgående fakturering og purringer
  • Føre inngående bilag
  • Bankavstemminger
  • Kontakt med kunder og leverandører

 

Du er et effektivt arbeidsjern som ikke gir deg før oppgaven er utført. I en hektisk hverdag evner du å prioritere riktig og finne gode løsninger, gjerne med et smil om munnen fordi dette er oppgaver som trigger deg! Struktur og kvalitet er selvfølgelige egenskaper hos deg, og du jobber gjerne for å etablere gode rutiner hos dine kollegaer som gjør din hverdag enklere og samarbeidet bedre. Igjen – med et smil om munnen.

Vi trenger en robust og selvgående person som er kvikk og nysgjerrig, som ikke ser problemer, men mulige løsninger.

Aktuelle kandidater til stillingen har jobbet noen år i tilsvarende stilling og har god lønnskompetanse innen både timelønn og fastlønn. Du har god kjennskap til lover og regler, samt oppfølging mot NAV.  Vi ser også for oss at du har noen års erfaring med føring av regnskap. Har du i tillegg jobbet prosjektrelatert er det en fordel. Det forutsettes at du har gode Excel kunnskaper, at du har jobbet i lønns- og regnskapssystemer og at du snakker og skriver flytende norsk.

 Vi håper du vil søke havn hos oss og ankre opp – vi lover å ta godt vare på deg.

ENWA VIL HA DEG PÅ LAGET – I FREMTIDENS YRKE – VELKOMMEN TIL VANNBRANSJEN!

 Enwa PMI kan også tilby konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger. Arbeidssted vil være Sandefjord.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med vår samarbeidspartner hos Toptemp v/Senior Rekrutteringsrådgiver Elin Rabe tlf  92 41 60 45 eller Senior Rekrutteringsrådgiver Ida Skott Nilsen tlf 97 47 17 69

Søknadsfrist 30.04.2019. Kandidater vurderes fortløpende.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Elin Rabe

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 92416045 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke