Senior innkjøper på jakt etter nye utfordringer?

Sted: Oslo
Stillingstype: Engasjement
Startdato: Snarest
Antall: 1
Publisert: 26.03.2019

For en av våre kunder med beliggenhet på Fornebu søker vi en senior innkjøper. Her vil du jobbe i et spennende internasjonalt selskap i en stilling som består av prosjektarbeid, kontakt ut mot leverandører og Supply management. Er dette noe for deg?

Som senior innkjøper vil man fungere som anskaffelsesleder i bedriftens prosjekter. Hovedformålet vil være å sikre at prosjektets innkjøpsstrategi og mål oppnås. Her må man sikre at alt utstyr og fabrikasjon leveres til rett tid, innenfor avtalt budsjett og iht spesifikasjoner som er avtalt med kunden. For å gi deg et enda bedre bilde av hvordan hverdagen din vil se ut, ramser vi ned noen arbeidsoppgaver:

  • Etablering av innkjøpsstrategier og innkjøpsbudsjetter
  • Administrerer prosjektrisiko og muligheter knyttet til supply management
  • Rapportere til prosjektleder og utføre alle aktiviteter iht prosedyrer og retningslinjer
  • Utarbeide tilbud og evaluere forslag
  • Forberede og forhandle leverandørkontrakter
  • Generelle supply management oppgaver

Vi ser etter deg med en indre drive som alltid ser etter forbedringspotensialer. Du har erfaring med kommersielle forhandler i det internasjonale forsyningsmarkedet og er god til å kommunisere med alle typer mennesker. Videre har du erfaring med beregninger- og vurderinger av kostnader, budsjettering og prognoser. Du har erfaring med rammeavtaler for tildelte produktområder, og godkjennskap til MS Office og ERP. Som person er du god med mennesker, og opptatt av å spre motivasjon og entusiasme til de rundt deg.

 
Vi gleder oss til å høre fra deg! 

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Guro Frantzen

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93022569 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke