Rørlegger med interesse for vannbåren varme, kjøl og drikkevannsanlegg.

Sted: Telemark / Porsgrunn
Stillingstype: Fast
Startdato: Etter avtale
Antall: 1
Publisert: 14.03.2019

Enwa Support er i sterk vekst med mange spennende prosjekter, samt en stor kundeportefølje som skal følges opp, og i den anledning søkes vi nå etter en VVS-rørlegger med fagbrev til utførelse av oppdrag i Telemark/Vestfold/Buskerud, så noe reisevirksomhet må påregnes.

Enwa Support har ansvaret for at service og vedlikehold av vannbårne anlegg i bygg utføres effektivt ved hjelp av godt kvalifiserte serviceteknikere. Det utførers service på varme og kjøleanlegg, samt Enwas egne vannbehandlingsprodukter (For bla. varmeanlegg og Legionellakontroll i drikkevannsystemer) De utfører service i alle slags type bygg, og for private og offentlige kunder. Enwa Support har i egen organisasjon og gjennom Enwa-konsernet tilgang til spesialkompetanse innenfor vannbårne varme- og kjøleanlegg, vannbehandling i vannbårne systemer.

Det utføres energitiltak i varmeanlegg slik at energibesparelser oppnås raskt. Dette gjelder både nye anlegg og eksisterende anlegg. Vi tilbyr kompetanse og utførelse av VVS anlegg i alle slags bygg. VVS-anleggene prosjekteres og monteres med høyt fokus på kvalitet og energieffektivitet.

 

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

 • Rørarbeider til varme og sanitæranlegg i eksisterende bygg.
 • Montasje av rør og komponenter i varme og energisentraler.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Fagbrev Norsk rørleggerutdanning som VVS rørlegger eller industrirørlegger.
 • Erfaring med vannskadesikrede rørsystemer.
 • Erfaring med vannbårne varmesystemer og varmepumper.
 • Våtromsertifikatet en fordel. 
 • Ordinært førerkort kl. B.

 

Dine personlige egenskaper:

 •  Ansvarsbevisst, positiv og ryddig fremtoning.
 • Gode samarbeidsevner.
 • Være positiv og serviceinnstilt.
 • Ha evne til å planlegge egen arbeidsdag.

 

Hva kan Enwa Support AS tilby deg?

Som Rørlegger i Enwa Support AS vil du komme inn i et godt etablert miljø med trivelige arbeidskollegaer. Enwa kan tilby et variert og sterkt fagmiljø innenfor energi- og vannteknologi. Du vil ha en rolle med høy grad av selvstendighet og utfordrende arbeidsoppgaver.

Vi kan ellers tilby konkurransedyktige betingelser med servicebil, samt meget gode pensjons- og forsikringsordninger.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Enwa Support ved Daglig leder Per Magne Granly på tlf 95 76 69 25, eller via vår samarbeidspartner Toptemp ved Ida Skott Nilsen på tlf 97 47 17 69.

Søknadsfrist: 3. april

Enwa AS er blant Skandinavias ledende selskap i vannbransjen. Alt Enwa gjør er på en eller annen måte relatert til behandling eller bruk av vann. I mer enn 30 år har Enwa levert skreddersydde løsninger til vannverk, badeanlegg, industri, sykehus, hotell, energiselskaper, skip og oljeplattformer. Konsernet fokuserer på miljøvennlige og energieffektive løsninger. Enwa betjener markedet gjennom 3 divisjoner: Water Technology, Pool Technology og Energy and Water.

Enwa konsernet har 200 ansatte og omsetter 500 MNOK pr år. Konsernet har kontorer i Norge, Sverige, Tyskland og England. Produksjonen gjøres i egne verksteder Norge og Sverige. Hovedkontoret ligger i Sandefjord.

Enwa Support AS inngår i Enwa konsernet under divisjon Energy and Water. Enwa Support As har sin hovedvirksomhet innenfor Service og vedlikehold av Enwas vannbehandlingsprodukter. 

 

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Elin Rabe

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 92416045 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke