Fremoverlent, teknisk interessert og en lagspiller? Da trenger vi deg med på laget raskt!

Sted: Kabelgata 8, 0580 Oslo
Stillingstype: Engasjement
Startdato: 18.3.2019
Antall: 1
Publisert: 08.03.2019
Tyco Building Products AS er del av en multinasjonal organisasjon som i 2015 fusjonerte med Johnson Controls og opererer under det navnet i forretningssammenheng. Tyco BSP selger materiell relatert til byggetekniske installasjoner, men i hovedsak automatiske slokkesystemer som tradisjonelle sprinklersystemer. Tyco BSP holder til i moderne lokaler på Øker i Oslo med ca. 20 ansatte og aktive selgere i regionene.
Tyco Building Products AS er del av en multinasjonal organisasjon som i 2015 fusjonerte med Johnson Controls og opererer under det navnet i forretningssammenheng. Tyco BSP selger materiell relatert til byggetekniske installasjoner, men i hovedsak automatiske slokkesystemer som tradisjonelle sprinklersystemer. Tyco BSP holder til i moderne lokaler på Øker i Oslo med ca. 20 ansatte og aktive ...

Tyco Building Services Products er på utkikk etter ny medarbeider på kundeservice og de trenger deg på laget så raskt som mulig. Man vil få et langvarig engasjement og vil komme inn i en stilling der man lærer mye og kan utvikle seg videre. 

Vi tror at du er relativt nyutdannet eller har litt erfaring innen kundeservice over telefon og mail fra tidligere. Om du har vært aktiv innen idrett, så ser vi veldig positivt på dette. Vi trenger en medarbeider som er en god lagspiller med samvittighet for sine oppgaver. 
Man vil inngå i et team på 4 som jobber tett sammen.


Dette vil hverdagen blant annet bestå av: 

  • kundebehandling
  • ordrehåndtering
  • registrering
  • sjekke transport og frakt 


Som person så er det viktig at du er en som lærer raskt og en som håndterer en hektisk hverdag godt. Du er god på kommunikasjon og er en lagspiller som samarbeider godt med de rundt deg. Videre så er du interessert, nysgjerrig og gjerne en som lener seg fremover ved bordet og ikke bakover i stolen. 
Har du erfaring fra SAP? Altså, da blir vi SÅ GLADE! 

Ikke len deg tilbake i stolen, men kast deg på og send din CV og søknad! 

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Rina Brenden

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 98265518 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke