ER DU TALENTJEGER ELLER TALENTJAGET?

Sted: Kristiansand
Stillingstype: Engasjement
Startdato: Etter avtale
Antall: 1
Publisert: 04.03.2019

Vi ser etter en motivert, engasjert og dedikert Rekrutteringsrådgiver som trives med mange baller i luften, samt et høyt tempo gjennom arbeidsdagen. Du gjennomfører search, intervjurunder og referansesjekking av meget god kvalitet. Du er av natur strukturert, organisert og koordinert og tar dermed logistikkutfordringer på strak arm.  Du liker å ta ansvar og trives med å jobbe med prosesser fra start til slutt.

 

Hei!

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese noen ord fra oss. Vi i Toptemp Kristiansand er nemlig på utkikk etter vår neste medarbeider som kan være med på vår raske utvikling.

Vi leverer rekruttering- og bemanningstjenester til en rekke kunder med teknisk personell på Sørlandet, og vi trenger deg med god teknisk kompetanse med på teamet vårt. Du vil jobbe med rekruttering og bemanning, og skal både gjennomføre rekrutteringsprosesser og bemanningsprosesser opp mot prosjekter med teknisk personell fra A-Å, samt jobbe aktivt opp mot våre kunder i alle prosesser.

Dette er en jobb med mye ansvar, men også gode muligheter for personlig vekst, gode arbeidsvilkår, dedikerte kolleger, reising og mulighet for å delta på arrangementer, messer og annet gøy rundt omkring i landet.

Vi søker en ærlig og pålitelig person som liker å få frem det beste i folk. Du vil jobbe med de beste rekrutteringsrådgiverne i Kristiansand. Alle i avdelingen har tung erfaring fra bransjen og er for det meste selvstyrte, samtidig som vi setter god stemning og humor høyt oppe på listen av grunner til at vi liker å jobbe i Toptemp.

Som person ønsker vi at du er selvmotivert og drives av egne og organisasjonens resultater. Du gir ikke opp, men tar ansvar og er løsningsorientert. Du samarbeider godt med andre, samtidig som du har høyt personlig ambisjonsnivå. I vårt team tar vi stort eierskap til jobben og det vet vi at du også gjør!

Den vi søker har god kjennskap til næringslivet og arbeidsmarkedet på Sørlandet. For å finne riktig kompetanse hos våre kandidater er det nemlig viktig at den som rekrutterer har gode kunnskaper om både bransjen og fagområdene, og vi ønsker derfor fortrinnsvis kandidater med tidligere erfaring fra bemanningsbransjen og/eller teknisk rekruttering.

Her har vi satt opp noe av det du vil få jobbe med hos oss:

 • Oppbemanning av prosjekter
 • Personaloppfølgning
 • Kundeansvar inkludert oppfølging av både nye og eksisterende kunder
 • Kartlegging av stillinger i samarbeid med kunder
 • Skrive stillingsannonser
 • Rekruttering og konsulentansettelse av teknisk og merkantilt personell
 • Personlig ansvar for innleide konsulenter

Vi ønsker at du har disse kvalifikasjonene:

 • Det er sterkt ønskelig at du har erfaring, og et ønske om, med å jobbe med kandidater og oppfølging av eksisterende kunder
 • Ønskelig med utdannelse på bachelor nivå
 • Erfaring med teknisk rekruttering (ingeniører og fagarbeidere)
 • Gjerne erfaring med rekruttering av merkantilt personell
 • Erfaring fra bemanningsbransjen er en stor fordel

Vi beundrer deg som besitter disse egenskapene:

 • Pålitelig og ærlig – Det er veldig viktig for oss at du som skal jobbe med oss har en sterk integritet og er ærlig og åpen i måten du jobber på
 • Fremoverlent, uredd og sosial – du er så «på» at du så å si aldri sitter ergonomisk riktig i stolen din
 • Løsningsorientert og fleksibel – du gir deg ikke før du har prøvd alle muligheter, før du har lett i alle kroker og kriker etter den perfekte kandidaten
 • Nytenkende – i en bransje som ofte tenker for tradisjonelt er vi avhengig av deg som tør å være en liten rebell
 • Humor – tørr eller våt, du må være glad i en god latter

 Våre verdier og leveregler:

Empowering: Vi skal motivere og oppmuntre i våre prosesser. Vi skal tilrettelegge for suksess både for våre kandidater og våre kunder samtidig som vi hjelper hverandre til å gjøre en bedre jobb.

Curious: Vi skal være lidenskapelige og engasjerte, det skal være gøy å lære og lett å prøve nye ting.

Courageous: Vi skal møte utfordringer og motgang med mot. Vi skal være tålmodige når ting er vanskelig og rause når noen har det tungt.

Quirky: Det skal være gøy å være på jobb og lett å le av seg selv. Vi skal være oss selv, og være stolt av våre mangler. Be flawsome!  

 

For mer informasjon ta kontakt med Toptemp ved Erin Andreassen på 489 59 848 / erin.andreassen@toptemp.no

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Erin Andreassen

Daglig Leder

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 48959848 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke