Vi søker Salgs - og Markedssjef for nasjonal og internasjonal satsing innen velferdsteknologi

Sted: Sandefjord / Vestfold
Stillingstype: Fast
Startdato: Etter avtale
Antall: 1
Publisert: 04.04.2019

Hver dag jobber vi for at Norges befolkning skal slippe å "tale for døve ører" ved å utvikle, produsere og selge lydsystemer med unik talegjengivelse og morgendagens velferdsteknologi. Våre produkter og løsninger hjelper et stort antall mennesker i dagliglivet, deriblant  lærere, hørselshemmede, yrkesaktive i utsatte stillinger, personer med kognitiv svikt, foreldre med omsorgskrevende barn, og hjemmeboende eldre og deres pårørende. Vestfold Audio AS er den markedsledende leverandøren av hørselstekniske hjelpemidler i Norge.

Vi kan tute ørene dine fulle av hvor gode våre produkter er, men la oss fokusere litt på deg. Det er tross alt deg vi er ute etter. «So, listen up», kanskje du er vår nye Salgs-og markedssjef!

Vi leter etter deg som er salg- og markedsfagets tindebestiger, en som sikter mot de høyeste toppene, en som liker å lede et bunnsolid ekspedisjonsteam. Vi ser etter deg som oppnår øredøvende applaus for din strategi og forretningsutvikling, og samtidig er lutter øre når det gjelder innspill fra dine omgivelser. I god sportsånd liker du å lede, coache og sette tydelige mål for å bygge opp en effektiv salgs- og markedsorganisasjon internt. I tillegg blir du en del av ledergruppen. Du må være en som har menneske i fokus, samtidig som du har teft for forretningsutvikling og strategi.

Til tross for at vi allerede har tråkket opp mange stier i det norske landskapet, så er det viktig at vi fortsatt holder stien ryddig, og derfor jobber mot vårt eksisterende og etablerte marked. Men en eventyrer slår seg ikke til ro med kun å lese gamle historier. Vi ser etter deg som vil klatre nye fjell, tråkke opp nye stier i inn- og utland - en som vil videreutvikle våre kunder og våre nettverk av forhandlere.

Vi ser etter deg som har vært ute i tøft terreng tidligere, og som har en velfylt ryggsekk fylt med relevant erfaring. Opp av sekken trekker du erfaring fra/med: 

  • salgsledelse med personalansvar
  • operativt salg, god forståelse av salgsprosesser og markedsprinsipper
  • forretnings og strategiutvikling
  • jobbe mot nye markeder/produkter
  • bygge/videreutvikle avdeling/selskap utenfor Norge
  • kontraktsforhandlinger, anbud, rammeavtaler og tilbudsarbeid

Det vil være et stort pluss om man kan hjelpemidler eller har interesse for velferdsteknologi og kjenner til dette markedet.

Vi i Vestfold Audio er opptatt av dynamikk og trivsel i laget. Vi tror du kommer til å trives hos og med oss fordi du er kreativ, ambisiøs og nysgjerrig. Du vender det døve øret til når omgivelsene prøver å begrense deg, du liker utvikling og innovativ tankegang. Det er også åpenbart for deg at tålmodighet og utålmodighet må balanseres for å oppnå resultater. Som en god «ekspedisjonsleder», så liker du å lede og inspirere. For å nå toppen må du både utfordre deg selv og de rundt deg, men selvfølgelig med arbeidsmetodikk gjennomsyret av strategi og struktur.

Vi kan tilby en spennende reise, et solid team og høylytt jubel når vi sammen planter stadige nye flagg på nye topper.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med vår samarbeidspartner Toptemp v/Elin Rabe tlf. 92416045 eller Ida Skott Nilsen tlf. 97471769 

Om Vestfold Audio AS

Vestfold Audio AS er en elektronikk-bedrift som ble etablert i Sandefjord i 1985, og som holder til i eget bygg på Fokserød rett ved E18. 26 dyktige medarbeidere sørger for solid og voksende omsetning med gode økonomiske resultater.

Vestfold Audio AS har som mål å øke sine markedsandeler i eksisterende markeder og ekspandere til nye markeder i Norge og internasjonalt. Til dette søker vi en dyktig markedsførings-/salgssjef med solid erfaring som kan hjelpe oss med å bygge den salgsorganisasjonen vi trenger får å oppfylle disse målene.

Vi er Norges største leverandør av trådløse mikrofonanlegg og hørselstekniske hjelpemidler, og etterspørselen etter vår velferdsteknologi er økende. Vi utvikler og produserer våre egne produkter fra idé til ferdig hyllevare gjennom tverrfaglig samarbeid i hele bedriften.

For mer informasjon om oss, se www.vestfoldaudio.no

 

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Elin Rabe

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 92416045 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke