Er du en racer på trucken?

Sted: Aurskog
Stillingstype: Engasjement
Startdato: 25.3.2019
Antall: 1
Publisert: 28.02.2019

For en av våre kunder med beliggenhet i sjarmerende Aurskog søker vi en ekte gladlaks som vil bidra til god flyt i hverdagen.

Vi ser for oss at du er utadvendt og omgjengelig. Du er kvikk med stor stå-på-vilje og trives godt på lager. Du setter pris på et godt arbeidsmiljø og sprer god gammaldags arbeidsglede på din vei. Og når vi først er inne på vei; arbeidsstedet vil være Aurskog, så om du ikke allerede bor i nabolaget, så vil det være essensielt at du har bil. Du vil få parkeringsplass.

Hva skal jeg gjøre?
Du skal få gleden av å jobbe på vårt fantastiske lager. Her vil du få to viktige ansvarsområder. Du skal nemlig levere råvarer inn til produksjon og hente ferdig pakkede varer etter at de er produsert. Varene skal fraktes på paller enten ut på bil eller på riktig hylleplass for lagring til senere leveranser. Det er derfor topp om du har erfaring fra lager, men det viktigste for oss er at du har truckførerbevis. Og at du er en racer på truckkjøring. Her skal det nemlig cruises! Tut, tut, bært, bært.

Hos oss vil du komme inn i et trivelig arbeidsmiljø med dedikerte og engasjerte kollegaer. Du vil få god oppfølging og ikke minst erfaring. Vi må også nevne at du får spenstige arbeidstider som gjør at du har fri annenhver fredag. #checkitout

Arbeidstid uke 1: mandag til torsdag 06-14.30 og fredag 06-11.30
Arbeidstid uke 2: mandag til torsdag 14.30-23.30

Vi gleder oss til å høre fra deg.

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Guro Frantzen

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93022569 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke