Design Engineer - Mechanical

Sted: Kristiansand
Stillingstype: Engasjement
Startdato: 1.4.2019
Antall: 1
Publisert: 20.02.2019

It’s all in the details

Med et unikt øye for detaljer og design, er vi sikre på at du er ingeniøren vi leter etter. Avdelingen som søker Design Engineer har ansvaret for produkter tilknyttet rørhåndtering på borerigger og boreskip.

Du evner å se det store bildet men liker å grave deg ned i detaljer for å jobbe ut komplette tegningsunderlag for produksjon. Med ansvar for produktleveranse utfører du løpende tekniske avklaringer med verksteder, underleverandører og sites og sørger for å levere i henhold til fastsatte krav.

Du utfører detaljdesign i Autodesk Inventor helt i tråd med kundens retningslinjer og kjenner godt til CAD-systemer. Heldigvis for oss briljerer du like godt på norsk som på engelsk og i våre øyne er du en ingeniør-racer av rang! En som bidrar til at prosjektene skiller seg fra mengden.

Din arbeidsglede er smittende og du går alltid all in. Du jobber selvstendig men er samtidig en god teamplayer og er opptatt av å bygge de rundt deg gode. Du kommuniserer lekende lett med ulike type mennesker, og motiveres av gode resultater.

Stillingen forutsetter at du har 3-5 års arbeidserfaring innen mekanisk design, erfaring med CAD systemer, samt god teknisk og praktisk forståelse. Vi ser helst at du har utdannelse som Ingeniør B.Sc eller M.Sc, men relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse. Det viktigste for oss er at du er strukturert, kvalitetsbevisst og motivert for en hektisk og variert hverdag. 

Om du blir like entusiastisk som oss av å lese denne annonsen, er vi sikre på at dine små detaljer vil løfte våre store prosjekter.

Sammen er vi gull!

 

Dersom du lurer på noe, ta kontakt med Rebecca Maylam Hoff på tlf: 984 01 824 | mail: rebecca.hoff@toptemp.no  

Om Top Temp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb. Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter både nasjonalt og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Rebecca Maylam Hoff

Rekrutteringsrådgiver/Prosjektansvarlig

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 98401824 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke