Vi leter etter en helstøpt person til støping av glassfiber.

Stillingstittel: Servicemedarbeider
Sted: Vestfold / Sandefjord / Andebu
Stillingstype: Fast
Startdato: Etter avtale
Antall: 1
Publisert: 12.02.2019
Driftsteknikk Industrier sin oppdragsmengde øker. Vi trenger derfor en ny medarbeider til støping og produksjon av våre glassfiber-komponenter. Våre produkter er kjent for høy kvalitet og lang levetid. Denne stillingen er sentral i produksjonen og påvirker sluttproduktet direkte. Stillingen skal løfte vår kompetanse og effektivitet innen støping og produksjon av glassfiberkomponenter.
Driftsteknikk Industrier sin oppdragsmengde øker. Vi trenger derfor en ny medarbeider til støping og produksjon av våre glassfiber-komponenter. Våre produkter er kjent for høy kvalitet og lang levetid. Denne stillingen er sentral i produksjonen og påvirker sluttproduktet direkte. Stillingen skal løfte vår kompetanse og effektivitet innen støping og produksjon av glassfiberkomponenter.

Vi streber alltid mot å bli enda bedre, gjøre ting litt smartere og øke produktiviteten. Vi er derfor på leting etter en dyktig glassfiberstøper, som kan bidra til dette.

Sånn grovt forklart, så omhandler rollen «Produksjon av komponenter i glassfiber» følgende arbeidsoppgaver:

  • Støping av glassfiber
  • Støpe inn rør og andre komponenter i pumpestasjoner
  • Sprøyting
  • Overflatebehandling
  • Lese tekniske tegninger

Det er også viktig at man har god forståelse for materialene man jobber med, og styrker og svakheter ved slike konstruksjoner.

Du er selvfølgelig også opptatt av HMS og forsvarlig jobbing. Vi forventer at du overholder, og setter i gang tiltak og arbeidsoppgaver knyttet til HMS, samt innehar god forståelse og bruk av produktdatablader.

 I bagasjen kan du forhåpentligvis skilte med noe av det undernevnte:

  • Relevant fagbrev er ikke et krav, men absolutt en fordel
  • Flere års relevant arbeidserfaring, fra for eksempel båtproduksjon eller liknende.
  • Glassfiber-erfaring (hobby eller bedrift).
  • Erfaring med mekanisk montasje.

Som person er du effektiv, utnytter tiden godt, og bidrar der det trengs. Du tar ansvar, er pliktoppfyllende og pålitelig. Du setter ditt gode navn og rykte på spill for å levere kvalitet, du er grundig og systematisk, og har fokus på detaljer. Som om ikke det er nok, så er du en omgjengelig og sosial person, som verdsetter godt samarbeid.

Ønsker du mer informasjon, ta kontakt med vår samarbeidspartner Toptemp ved Lars Hestnes på tlf. 90 47 81 49, eller Ida Skott Nilsen på tlf. 97 47 17 69.

Søknadsfrist: Snarest


Driftsteknikk Industrier AS produserer og rehabiliterer pumpestasjoner for vann og avløp med tilhørende utstyr for kommunalteknisk sektor i samarbeid med Norges største pumpeleverandør, Xylem Water Solutions Norge AS. Driftsteknikk Industrier holder til på Haugan Industriområde i Andebu, har 18 ansatte og omsetter for ca. 40 mill. Vi produserer og rehabiliterer pumpestasjoner for vann og avløp med tilhørende utstyr for kommunalteknisk sektor i samarbeid med Norges største pumpeleverandør, Xylem Water Solutions Norge AS. Driftsteknikk Industrier holder til på Haugan Industriområde i Andebu, har 18 ansatte og omsetter for ca. 40 mill.


Driftsteknikk Industrier er en av Nordens største produsenter av kommunale prefabrikkerte pumpestasjoner i GUP i tillegg til andre spesialtanker. Forretningsideen er å levere de beste produkter og tjenester til vann og avløpsmarkedet. Dette gjør vi ved å ha god kvalitet i alle ledd og å tilby produkter og tjenester som kunden ønsker til konkurransedyktige priser, løsninger og leveringstider. 


Bedriften har et mål om å vokse betydelig i årene fremover både på nybygg og service/rehabilitering av pumpestasjoner for vann og avløp.Bedriften inngår i Lakers Group som er en ledende aktør i Norden innenfor pumpeservice og områder relatert til dette. Lakers Group eies av Summa Equity.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Lars Thore Hestnes

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 90478149 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke