Er du vår nye lagerstjerne?

Stillingstittel: Lagermedarbeider
Sted: OSLO
Stillingstype: Engasjement
Startdato: Snarest
Antall: 1
Publisert: 11.02.2019
Solideq har lang erfaring i stillasbransjen og vi har høy kompetanse i vårt fag. Vi jobber kontinuerlig med produktutvikling og alle våre produkter har høy kvalitet. Å finne gode løsninger for våre kunder er svært viktig for oss, og våre kunder har ofte store utfordringer i forhold til adkomstløsninger. Vi er fremtidsrettet og jobber innovativt med nye løsninger. Varesortiment vårt er stort og våre kunder setter pris på at vi har god lagerkapasitet på våre lager i Oslo, Bergen og Elverum. Vi leverer til alle typer kunder; privatpersoner, håndverksbedrifter, offentlige etater, stillasentrepenører, off-shore og eksport. Solideq AS er medlem av SEF - Stillas Entreprenørenes Forening. Solideq er også en samfunnsengasjert bedrift. Vi bidrar både lokalt, nasjonalt og i utlandet. Lokalt kan vi nevne at vi er en aktiv sponsor av Elverum Håndball Herrer - som er et av landets aller beste lag. Vi støtter Norsk Luftambulanse som vi mener gjør en veldig god jobb. I tillegg sponser vi hver måned organisasjonen "Bring Children from Streets" - en organisasjon som jobber i Uganda og har Cecilia Brækhus som støttespiller.
Solideq har lang erfaring i stillasbransjen og vi har høy kompetanse i vårt fag. Vi jobber kontinuerlig med produktutvikling og alle våre produkter har høy kvalitet. Å finne gode løsninger for våre kunder er svært viktig for oss, og våre kunder har ofte store utfordringer i forhold til adkomstløsninger. Vi er fremtidsrettet og jobber innovativt med nye løsninger. Varesortiment vårt er stort og ...

Vår gjeng som består av skikkelig flinke folk trenger din hjelp. Vi trenger nemlig flere kvikkaser på teamet. Så, vil du jobbe som lagermedarbeider hos oss? 

Vi ser for oss at du har bransjeerfaring, men det aller viktigste er at du har truckbevis, førerkort og et stort ønske om å jobbe på lager. Her vil du nemlig få muligheten til å vokse, utvikle deg å lære. Du vil få en spennende og variert arbeidshverdag, og ikke minst jobbe med en kul gjeng som oser positivitet.

For å gi deg et innblikk av hvordan hverdagen din vil ut, så ramser vi opp litt arbeidsoppgaver:

  • Truckkjøring
  • Lasting og lossing
  • Kundebehandling
  • Frakt av varer i bil på uteplass (derfor MÅ du ha førerkort kl B)

Som person er du fremoverlent og omgjengelig. Rett og slett en driftig sjel som trives med en variert arbeidshverdag. Du trigges av å jobbe med mennesker og syns det er viktig å yte service i verdensklasse. Gode kollegaer og et trygt arbeidsmiljø er noe du verdsetter – nettopp fordi du som person er positiv, ydmyk og liker å spre god gammaldags arbeidsglede.


Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Guro Frantzen

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93022569 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke