Erfaring fra telecom og en liten gründer i magen? Da har vi en spennende mulighet for akkurat deg!

Stillingstittel: Teknisk selger
Sted: Hedmarksgata 13, 0658 Oslo
Stillingstype: Fast
Startdato: Etter avtale
Antall: 1
Publisert: 11.02.2019
IEC Telecom Group er en av de ledende globale leverandørene av administrerte nettverkskommunikasjonsløsninger og har i 20 år levert satellittbasert teknologi av høy kvalitet til kunder over hele verden. Deres tjenester treffer selskaper innen energisektoren (olje og gass, gruvedrift, fossil og fornybar), humanitære organisasjoner, media, maritime selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner samt mange andre bedrifter. For at deres kunder skal kunne konsentrere seg om sin kjernevirksomhet tilbyr IEC en komplett ende-til-ende løsning som inkluderer systemintegrasjon, systemprodukter og nettverkstjenester. Vil du være med på laget?
IEC Telecom Group er en av de ledende globale leverandørene av administrerte nettverkskommunikasjonsløsninger og har i 20 år levert satellittbasert teknologi av høy kvalitet til kunder over hele verden. Deres tjenester treffer selskaper innen energisektoren (olje og gass, gruvedrift, fossil og fornybar), humanitære organisasjoner, media, maritime selskaper, myndigheter og offentlige institusjoner ...

IEC Telecom Group integrerer og leverer svært pålitelige mobile og faste satellittkommunikasjonsløsninger til bedrifter, offentlige institusjoner og enkeltpersoner over hele verden og ekspanderer raskt innen distribusjon og salg av kommunikasjonsløsninger til deres maritime forhandlernettverk i Norge.

I Oslo er vi en liten gjeng som nå søker en ivrig og salgsorientert kollega som vil være med på vår videre reise. Du vil jobbe tett med en annen salgsleder og sammen vil dere bli det perfekte team.
Din rolle vil være å lede salg innen maritim sektor.  Det er viktig at du er en relasjonsbygger med teknisk forståelse og driftsforståelse.
Hverdagen vil bestå av kontakt med forhandlere og bygge nettverk, kundekontakt, salg og resultatansvar, en del messevirksomhet og reise. Man blir en del av et lite miljø der alle gjør litt av alt.

Som person så må du være en som liker å tenke nytt, liker å lære deg nye ting og følge med på teknologien – du er rett og slett teknisk anlagt. Du elsker å prate med mennesker og nettverking er noe som faller deg naturlig.  At hverdagen er en del på veien og ute på reise er noe du også trives godt med. Du har plettfri vandel – dette er viktig ettersom man jobber med spennende kunder som krever at man er sikkerhetsklarert. Ettersom vi jobber internasjonalt, så er det viktig at du er trygg i engelsk både muntlig og skriftlig.  

 

 

Du er

  • best i klassen på kommunikasjon og relasjonsbygging
  • selvstendig og prioritere dine arbeidsoppgaver
  • nysgjerring og fremoverlent
  • en lojal teamplayer med godt humør og evne til å påvirke arbeidsmiljøet
  • godt vant med salg og kundeoppfølging

Du vil få

  • en variert og spennende arbeidshverdag
  • mulighet til å fremme egne ideer
  • være med på en spennende reise i et selskap i stadig vekst
  • være med på messer og kundearrangementer
  • konkurransedyktige betingelser

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Rina Brenden

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 98265518 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke