Kjære regnskapsmedarbeider,

Stillingstittel: Regnskapsmedarbeider
Sted: Oslo
Stillingstype: Engasjement
Startdato: mars
Antall: 1
Publisert: 08.02.2019

Du har en Bachelor i Regnskap og Revisjon eller Økonomi og Administrasjon og aller helst noe erfaring med bilagsføring, fakturering eller andre relevante oppgaver ved siden av studiene.

Du er fremoverlent og liker å finne informasjon som kan ta deg et skritt videre. Likevel er du ikke redd for å spørre om hjelp når du sitter fast.

Du har stor arbeidskapasitet og trives i en hektisk arbeidshverdag der ikke alle rutiner og prosesser er satt på plass. Du vil ikke komme til et dekket bord, og det trigger deg. Du er typen som kommer med innspill til forbedring og effektivisering.

Du har forståelse for at du må starte et sted for å bygge på kompetansen din, erfaringsvis får du tildelt flere og mer spennende oppgaver etterhvert. Du vet at din innsats blir sett, satt pris på og gir deg flotte muligheter videre i karrieren din.

Du vet godt forskjellen mellom debet og kredit samtidig som du evner å heve blikket på et overordnet nivå fordi du har interessen.  

Excel er ikke skremmende, tvert imot har du skjønt hvor kult verktøy det er og hva man kan bruke det til.

Så kjære regnskapsmedarbeider, er du klar for ny jobb i mars? Klar for å bidra til et allerede dyktig faglig team i et spennende selskap med ungt miljø som holder til i freshe lokaler sentral i Oslo?

Arbeidsoppgaver:

  • Bokføring
  • Fakturering
  • Bankavstemning
  • Rapportering
  • Andre regnskapsoppgaver

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Nina Trulsson

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 94007305 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke