Vil du jobbe som montør/tekniker?

Stillingstittel: Driftstekniker
Sted: Rælingen
Stillingstype: Fast
Startdato: Etter avtale
Antall: 2
Publisert: 07.02.2019
Ennte AS er et annerledes selskap i en voksende bransje, med glimt i øyet. Med en ydmyk holdning til å alltid utvikle arbeidsplassen og egne ansatte ser vi etter talenter som tar ansvar på jobb og som vil utvikle seg sammen med andre kompetansetunge kolleger. Les litt mer om stillingen og send oss en søknad hvis du er interessert. Kanskje dette er din neste drømmejobb.
Ennte AS er et annerledes selskap i en voksende bransje, med glimt i øyet. Med en ydmyk holdning til å alltid utvikle arbeidsplassen og egne ansatte ser vi etter talenter som tar ansvar på jobb og som vil utvikle seg sammen med andre kompetansetunge kolleger. Les litt mer om stillingen og send oss en søknad hvis du er interessert. Kanskje dette er din neste drømmejobb.

I dag har vi et team som består av seks dyktige teknikere som er tøffe og robuste, men samtidig ydmyke og serviceinnstilt. Ikke minst er de engasjerte, interesserte og dedikerte til jobben sin. Det viktigste for dem er å gjøre det beste for kundene og representere selskapet med stolthet. For å komme igjennom nåløyet hos oss må du være akkurat det.

For oss er det viktig å finne den rette, og vi håper at det er deg. For å finne ut om vi kan bli en god match har vi satt opp noen punkter. Så, lets #check.


HVEM ER DU?
Som person er du nysgjerrig og interessert. Du er opptatt av å finne de beste løsninger for våre kunder. Du har førerkort kl. B og plettfri vandel – tenkte bare nevne det sånn just in case. Du jobber dedikert og selvstendig med hjertet på rett plass, og vi vet at vi kan stole på deg. Du har en profesjonell fremtoning og er opptatt av å yte god service. Du er løsningsorientert og beslutningsdyktig – rett og slett en aspirant som har teften og lyst til å bli skikkelig god i jobben din. Du ser på deg selv som teknisk sterk med gode IT-kunnskaper. Bakgrunnsmessig har du gjerne erfaring fra bransjen, men det viktigste for oss er at du har interessen og engasjementet på plass, for det er nøkkelen til suksess i denne rollen.

HVA SKAL DU GJØRE?
Hverdagen din vil bestå av å installere, supportere og vedlikeholde utstyr hos våre kunder, og dette er hovedsakelig ute i butikker. Jobben består av 60% montasje og 40% teknisk. Du skal montere opp utstyr samtidig som du skal laste opp software, tune systemer, implementere og koble alt dette sammen. Du gir deg ikke før du har vinklet kameralinsen perfekt og testet at alt fungerer som det skal. Det vil være mye reising, og som vi sier ny uke, ny by. Her får du en mulighet til å oppleve vårt flotte land mens du tjener penger. Alt dette krever interesse og engasjement, og grunnen til at vi er så opptatt av det er fordi vi kan ikke lære deg alt dette her, men vi gir deg muligheten til å lære det.


HVEM ER VI?
Vi er opptatt av å ivareta våre kunder. For at vi skal være gode ut mot kundene må vi være gode internt. Vi har et godt, humoristisk og stabilt arbeidsmiljø hvor vi løfter hverandre opp og frem. Det er like mye latter og positiv energi på en mandag morgen som på en fredag ettermiddag. Det er høyt tempo og her hviler ingen på laurbæra for å si det sånn. Vi ønsker at våre kunder skal se på oss som effektive, kundevennlig og gode på det vi driver med. Samtidig ønsker vi at alle våre ansatte skal settes pris på og føle seg ivaretatt.

Sammen er vi dynamitt. Vi tror du er den rette for oss. Er vi de rette for deg? 

Ennte AS ble etablert i 2012 og er en sterk aktør innen varesikring, kamera- og køsystemer i Norge. Selskapet er lokalisert på Slynga i Rælingen med 20 ansatte og en omsetning på 55 millioner i 2018. Selskapet jobber med leverandørkjente merkevarer som Checkpoint, Meto, Milesight. HIK Vision, Nemo-Q og StandardSystemer. Kjente brands i norsk retail- og offentlig virksomhet. Vi ønsker at våre kunder skal oppleve oss som fleksible og løsningsorienterte. Et annerledes selskap i bransjen med glimt i øyet og en ydmyk holdning til alltid forbedrings-potensiale

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Guro Frantzen

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93022569 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke