Har du lyst til å jobbe med produksjon av elektronikk?

Stillingstittel: Produksjonselektroniker
Sted: Vestfold
Stillingstype: Engasjement
Startdato: Snarest
Antall: 2
Publisert: 06.02.2019

 For flere av våre kunder her i vestfold ser vi etter ekte produksjonshelter, med teknisk forståelse og forkjærlighet for elektronikk og tekniske duppeditter.

Vi ser for oss at du, som vår nye produksjonsstjerne, er en driftig sjel med stor stå-på-vilje. Med positiv innstilling gyver du løs på alle oppgaver på strak arm, og sprer god gammaldags arbeidsglede på din vei. 

Bakgrunnsmessig er det topp om du har erfaring produksjon og gjerne et teknisk fagbrev, gjerne som produksjon- / Data- / Service elektroniker eller lignende, men det er ikke et krav. Alt kan læres om du er lærevillig og kjapp i topplokket, mener nå vi. 

Så hva skal du egentlig gjøre ute hos våre kunder?

Jo, du vil få gleden av å få jobbe i tekniske produksjonsavdelinger hvor det produserers spennende duppeditter. Noen skal ned på havbunnen, noen skal opp i luften og andre holder seg godt på landjorden - så spennet er stort! Vi har behov på flere områder. Vi kan friste med spennende og utfordrende sammenstillingsoppgaver for deg som har fagbrev og masse erfaring, og vi kan også tilby enklere sammenstillingsoppgaver for deg som ikke har så mye erfaring enda, og kanskje trives med mer "rutinepregede" oppgaver.

 

Hvor lang varighet er det på oppdraget?

 Vi kan friste med både lengre og kortere oppdrag. 

Are you ready to rumble?

Søk søk søk!

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

 

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Lars Thore Hestnes

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 90478149 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke