Er drømmen å jobbe med intern IT support?

Stillingstittel: Supportmedarbeider
Sted: Lysaker
Stillingstype: Engasjement
Startdato: Etter avtale
Antall: 1
Publisert: 29.01.2019
Nå er sjansen her, ta den! Vår kunde ser etter deg som er eksepsjonell når det kommer til IT support og service. Er du ledig på kort varsel og klar for det neste steget?
Nå er sjansen her, ta den! Vår kunde ser etter deg som er eksepsjonell når det kommer til IT support og service. Er du ledig på kort varsel og klar for det neste steget?

Hos vår kunde vil du jobbe med 1.linje support for selskapets ansatte. Sammen med et team på 5 personer sørger du for å gi den beste IT støtten og servicen. I tillegg til brukerstøtte over telefon, mail og via selskapets servicedesk system vil du også jobbe onsite og ute hos brukerne. Videre eskaleres saker til eksterne leverandører, på en sømløs måte selvfølgelig.

Har du IKT servicefag med fagbrev samt noen års erfaring fra IT support fanger du helt klart vår oppmerksomhet (praktisk erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning). Det viktigste er at du som oss behersker et bredt spekter innen IT support og brukerstøtte. Feilsøk på PC er ingen problem for deg, AD og Office365 er du godt kjent med og du er godt fortrolig med windows 7 og 10. 

Som person kommuniserer du på en meget god måte og er flytende i norsk og engelsk, muntlig og skriftlig. Du som resten av teamet på IT har et stort ansvar og løser problemstillinger kjapt og effektivt. Videre setter vi pris på at du er positiv, engasjert og brenner for faget. Du vil inngå i et kompetent team, holde til i flotte lokaler på Lysaker og jobbe hos et anerkjent og spennende selskap. 1 minutt fra kollektivt transport, og bruker du egen bil har vi parkeringsplass til deg - flott sant?
Interessert? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi ser frem til å høre fra deg.

Søkere blir behandlet fortløpende da det er ønskelig med snarlig oppstart.
Stillingen krever plettfri vandel.

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Anette Holthe

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 41661481 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke