Kom og jobb i Oslo!

Stillingstittel: Elektriker
Sted: Oslo
Stillingstype: Prosjekt
Startdato: Snarest
Antall: 1
Publisert: 29.01.2019

Hei kjære elektriker!

Har du lyst til å oppleve hovedstaden og se hva den har å tilby? PERFEKT! Vi søker deg som ønsker å komme til Oslo for å jobbe i en valgfri periode. Enten du vil jobbe et par uker, et par måneder, eller et par år. Det er helt opp til deg! Alt vi trenger fra deg er at du tar med deg godt humør, og en motivasjon for å jobbe hos oss i Toptemp. Resten? Det fikser vi!

Vi tilbyr nemlig gratis bolig i hele arbeidsperioden. Ønsker du å jobbe og bo med en kompis? Ta han med da vel! Og om dere kun vil bo sammen, men jobbe på forskjellige prosjekter? Ikke noe problem, vi skjønner at man lett kan gå litt lei av hverandre. Eller du kan komme til hovedstaden alene, vi tar deg hjertelig imot med åpne armer. We got you bro! Vi har så stort behov for elektrikere, at vi helt sikkert finner det perfekte prosjektet for deg. 

I Oslo kan vi tilby alle mulige prosjekter, fra service, installasjon, rehabilitering osv. Har du et ønske om å få litt mer ansvar og jobbe som Bas? Vi fikser! Du kan også jobbe kortuke, eller vanliguke. Og hva du bruker helgen på? Det er opp til deg og din fantasi! 

For å benytte deg av denne fantastiske muligheten krever vi at du er elektrikere med fagbrev gruppe L / DSB. That's it!

Høres ikke dette bra ut? 

Vær litt crazy og legg inn CV'en din så prates vi!

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Hannah Dalen

Bemanningsagent

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 96943127 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke