Amesto Solutions søker ERP-konsulent.

Stillingstittel: Utvikler
Sted: Elveveien 34, 3262 LARVIK
Stillingstype: Fast
Startdato: Etter avtale
Antall: 1
Publisert: 22.01.2019

Amesto Solutions vokser og trenger nye ERP-konsulenter - Visma.net, en junior og en senior. En skal være tilknyttet Amesto Solutions i Vestfold, med kontor i Larvik.

Simplifying.... forenkle……

Det er ikke det at vi er enkle, men vi er ikke mer kompliserte enn vi trenger heller... Verden er komplisert nok som den er, vi trenger ikke bidra der...

Vår målsetting for kundene er rett og slett: Simplifying business. Kundene trenger noen til å strukturere og veilede dem gjennom effektiviseringsprosesser og rett og slett hjelpe dem til å forenkle hverdagen. Dette oppnår vi med en tydelig kommunikasjon som hele tiden er i tråd med verdiene; anerkjennelse, engasjement og gode kundeopplevelser.

Dette er hverdagen

Som konsulent i vårt Visma.net-team har du ansvar for eget budsjett, uten at det overskygger samarbeidet og viljen til å hjelpe kollegaer dersom det trengs. Neste gang er det du som trenger hjelp. Verden er dynamisk, nye løsninger og problemstillinger dukker opp. Derfor følger du med på relevante fagområder og tilegner deg løpende nødvendig kompetanse. Vi er jo litt enkle og deler gjerne kompetansen med kollegaen og kunden. Du er proaktiv ovenfor kunder, og til dels selvgående med tanke på å generere nye oppdrag for deg selv, og dine kollegaer.

Arbeidet foregår både selvstendig, og i team/prosjekt. Ved arbeid i team forventes det at du fungerer både som aktiv deltaker, men også som veileder for andre.

Teamet er virtuelt med stor geografisk spredning, og det forventes en høy grad av selvstendighet i planlegging og utføring av eget arbeid.

Våre kunder er geografisk spredt i Larviksområdet. Det kreves en del reisevirksomhet knyttet til prosjekt/leveranser/oppdrag der det ikke er formålstjenlig å arbeide nettbasert.

Kvalifikasjoner og utdanning

Høyskoleutdanning på minimum bachelor-nivå, innen revisjon eller økonomisk/administrativ-retning, andre kombinasjoner kan også være relevante.

Noen års arbeidserfaring innen regnskap, revisjon eller andre relevante bransjer og/eller fagområder kan oppveie manglende høyskole.

Du har kompetanse på minimum ett av følgende fagområder:

  • Økonomi/Regnskap
  • Logistikk
  • ERP-programvare

Vi oppfordrer kandidater med både kort og lang erfaring å søke.

Du evner å sette deg inn i, og forstå, en bedrifts forretningsprosesser, og administrative prosesser. Med utgangspunkt i denne forståelsen skal du kunne utarbeide et løsningsforslag som effektiviserer disse prosessene basert på de verktøy vi leverer. Dette løsningsforslaget skal du deretter kunne implementere enten selvstendig eller i team. 

Vi tror også at du er ett helt menneske. Hvordan du har det og hva du gjør på fritiden din, påvirker jobben du gjør for Amesto og kundene…. Derfor drar vi tanken litt lengre og sier: Simplyfing life… Hvordan? Vi har aktive grupper som Sport@Amesto på Workplace i tillegg til andre innovative, dynamiske verktøy som Avantas, og &frankly. Amesto er summen av menneskene som jobber her. Vi har en ambisjon om å være et Awesome place to work. Ansatte som gløder for jobben sin og er engasjerte, bidrar til å skape en god arbeidsplass for alle. Lederne skal være forutsigbare, kloke og entusiastiske. De ser, lytter, respekterer og utfordrer sine ansatte. Det vil vi du også skal gjøre.

Life is now. Work somewhere awesome

Litt om Amesto Solutions

Amesto Solutions er Nordens største Visma og SuperOffice-forhandler. Vi er spesialister på forretningssystemer innen ERP, HRM og CRM og leverer programvare og løsninger som effektiviserer små og store bedrifter i hele Norden.

Vi er forhandlere av Visma og SuperOffice. Selskapet tilbyr en komplett portefølje av produkter fra ledende programvareprodusenter. I tillegg utvikler og leverer selskapet egne programvareløsninger.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Life is now. Work somewhere awesome

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Ingeborg Eikrem

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 98265553 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke