Årets kuleste sommerjobber!

Stillingstittel: Logistikkmedarbeider
Sted: Jessheim
Stillingstype: Sesong
Startdato: Mai/Juni
Antall: 5
Publisert: 21.01.2019

Kjære student,

Vi er godt i gang med et nytt år, og hva sier vi da? Nytt år og nye muligheter. Det går mot vår og sommer, og du er sikkert godt i gang med andre halvdel av skoleåret, og et steg nærmere en bachelor- eller mastergrad. Vi skriver til deg fordi vi tenkte å sjekke om du har lagt noen planer i sommer? Selvsagt håper vi at kalenderen din fortsatt er åpen, og at du har holdt av litt ledig plass til oss. Vi i Toptemp har nemlig tidenes kuleste sommerjobber på Romerike.


#Transportkoordinator #Kvalitetskontrollør #Kundeservice


MÅLRETTET MED ET ØNSKE OM Å LYKKES
Vi ser etter deg som er student på bachelor-/masternivå, og gjerne innen fagområdet økonomi, administrasjon, ledelse, transport eller logistikk, men vi er åpne for forslag. Vi har stillinger med ulike arbeidstider og fagområder med mulighet for faglig og personlig utvikling.

Som person er du engasjert og motivert. Du jobber godt selvstendig, men også i team. Du tar initiativ og har et sterkt ønske om å lære og utvikle deg som person. Rett og slett et sprudlende og positivt vesen som bidrar til et hyggelig arbeidsmiljø.


VI HÅPER DU VELGER OSS I SOMMER

Hos oss vil du få verdifull arbeidserfaring som vi vet at du kan bygge videre på i din karriere. Du vil få en actionfylt hverdag hvor du får møte nye mennesker, og i tillegg være omringet av kule kollegaer som er akkurat som deg.

OG…

Om du imponerer oss slik vi vet at du vil gjøre, så har du muligheten til å sikre deg sommerjobb flere år på rad. Vi vet at du vil imponere oss så mye at vi ber deg om å komme tilbake til oss neste år, så lenge du er student. Vi lover å utvikle deg og sørge for at du lærer masse nytt, og vi vil heve din kompetanse på flere områder. Bor du på Østlandet mens du studerer så skal du ikke se bort i fra at du her sikrer deg deltidsjobb ved siden av studiene #vinnvinn


 #xoxo

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Guro Frantzen

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93022569 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke