Er DU interessert i året kuleste sommerjobb?

Stillingstittel: Kontormedarbeider
Sted: Vilbergveien 181
Stillingstype: Sesong
Startdato: Mai/Juni
Antall: 1
Publisert: 21.01.2019

THIS IS YOUR LUCKY DAY
Mens noen ligger på stranda med paraplydrinker og plasker rundt i baderinger mens de nyter sommersolen, tenker du på relevant arbeidserfaring, sommerjobb, fremtiden og alt det der. Har du lagt noen planer for sommeren? We hope not! Det er fortsatt full rulle hos oss og vi trenger en Innkjøper, og håper at kanskje DU vil være en del av vårt fantastiske team i sommer.

#LITTDITT
Hos oss vil du bli ansvarlig for innkjøp av frukt og grønt. For å gi deg et bedre bilde av hvordan hverdagen din vil se ut, ramser vi opp litt arbeidsoppgaver:

  • Følge opp varebeholdning av de produktene du har innkjøpsansvar for
  • Kontakt med kunder
  • Være behjelpelig med forhåndsordre ved behov
  • Tett dialog med kollegaer på alle avdelinger
  • Andre forfallende oppgaver


Vi ser for oss at du er student på Bachelor- eller masternivå, og gjerne innen Økonomi og Administrasjon eller Logistikk, men vi er åpne for forslag. Det som er viktig er at du behersker sentrale Office verktøy, og det er en stor fordel om du har jobbet i butikk og har kjennskap til frukt og grønt. Har du vært selger eller jobbet innen logistikk er det også veldig positivt.


OH HAPPY DAYS
Som person er du uredd og rask i vendingen, men samtidig strukturert og nøyaktig. Du er lærevillig og ønsker erfaring, og det viser du med stor fleksibilitet og engasjement. Du ser muligheter fremfor begrensninger, og det fordi du er kreativ og løsningsorientert. Kunder er viktig og du yter service i verdensklasse og skaper gode relasjoner. Med et glimt i øyet og hjerte på riktig sted bidrar du til et godt arbeidsmiljø og samarbeid på tvers av avdelinger.

Om du imponerer oss slik vi håper og tror at du vil gjøre, så har du her muligheten til å sikre deg sommerjobb flere år på rad. Vi tror du vil imponere oss så mye at vi ber deg om å komme tilbake til oss sommer etter sommer, så lenge du er student. Og vi lover å utvikle deg og sørge for at du lærer masse nytt, og vi vil heve kompetansen din på flere områder.

Bor du på Østlandet mens du studerer, så skal du ikke se bort ifra at du her sikrer deg deltidsjobb ved siden av studiene #vinnvinn

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Arbeidstid: 07.00-15.00
Varighet: 26.06-31.08

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Guro Frantzen

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93022569 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke