Til vår avdeling i Larvik søker vi en ansvarlig person til vår UX satsing.

Stillingstittel: Prosjektleder
Sted: Larvik / Vestfold
Stillingstype: Fast
Startdato: Snarest
Antall: 1
Publisert: 21.01.2019

I Stamina Helse drar vi lasset sammen, og hver dag jobber vi med å påvirke folks arbeidshverdag, trivsel og helse. Uansett hvilken stilling man besitter, jobber vi alle mot et felles mål. Og det min venn, det er både tilfredsstillende og veldig kult! Vi er engasjerte i jobben vi gjør, og vi vet at det vi tilbyr våre kunder, kan utgjøre en forskjell – med positivt fortegn. - Nok overordnet tørrprat.

Vi ønsker å gi våre kunder en enda bedre brukeropplevelse i sitt kundeforhold med Stamina Interaktiv, og derfor leter vi etter deg som brenner for god brukerdesign og funksjonalitet. Du ser hele bildet, ikke bare stykkevis og delt, men er nøye opptatt av den store sammenhengen. Vi ønsker deg som ser muligheter og søker optimalisering i alle ledd, og som i tillegg evner å sette ideene ut i live sammen med gode kollegaer.

Sammen med våre fire utviklere vil du lede prosessene for en bedre brukeropplevelse og økt kundetilfredshet.

En allsidig arbeidshverdag med dedikerte kollegaer vil inneholde:

  • Prosjektledelse
  • Innsiktsarbeid
  • Utarbeide skisser/prototyper
  • Utarbeide designspesifikasjoner for implementering
  • Utarbeide informasjonsarkitektur
  • Universell utforming
  • Oppfølging av designspesifikasjoner under implementering
  • Identifisere brukerbehov
  • Inkludere kollegaer i løsningsutforming og designarbeid

Du kommuniserer lekende lett med omgivelsene, og er genuint opptatt av samhandling. Som god lagspiller/-leder er du engasjert, pålitelig og skaper tillit. Du innehar relevant høyere utdanning og minimum 3års relevant erfaring. Din arbeidshverdag har bestått av design av web og app, og god kjennskap til relevante verktøy. Du har deltatt og eller ledet prosjekter. Du har deltatt og eller ledet prosjekter basert på smidig metodikk, så er det slett ingen ulempe - tvert imot.

Du har et pågangsmot dine omgivelser beundrer, og en nærmest grenseløs kreativitet. Du er selvstendig og strukturert.

Hos oss er det ungt miljø, høyt under taket og gøy å være på jobb. Arbeidsdagen er fleksibel og variert, og du får jobbe med den aller nyeste teknologien.

Stillingen er en 100%-stilling med arbeidstid fra 08-16, og utover både leverposteien på brødskiva og trening i arbeidstiden kan vi skilte med meget gode pensjons og forsikringsordninger.


Er dette en rolle som trigger og du ønsker å vite mer om stillingen er du velkommen til å kontakte vår rekrutteringspartner Lars Thore Hestnes på mobil 904 78 149. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

 

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Lars Thore Hestnes

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 90478149 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke