Make the difference! Develop...

Stillingstittel: Utvikler
Sted: Haakon VII gate 1, 0161 Oslo
Stillingstype: Fast
Startdato: Etter avtale
Antall: 1
Publisert: 21.01.2019
Nordic Trustee søker en junior systemutvikler med interesse for finans, som kan bidra til å løfte deres arbeid med brukergrensesnitt. Fullfører du din IT utdannelse våren 2019 eller har du kanskje opparbeidet deg noen års erfaring? Uansett er du i starten av din karrière, ønsker å videreutvikle deg, jobbe med systemutvikling og eksterne grensesnitt. Bli en del av vårt utviklingsteam.
Nordic Trustee søker en junior systemutvikler med interesse for finans, som kan bidra til å løfte deres arbeid med brukergrensesnitt. Fullfører du din IT utdannelse våren 2019 eller har du kanskje opparbeidet deg noen års erfaring? Uansett er du i starten av din karrière, ønsker å videreutvikle deg, jobbe med systemutvikling og eksterne grensesnitt. Bli en del av vårt utviklingsteam.

Trives du med systemutvikling og kan lage brukergrensesnitt som er tiltalende? Har du kunnskapen som trengs for å skape et system som gjør det enkelt for brukerne å navigere seg fram? Da er det kanskje deg vi ser etter.

WHO YOU ARE. Du har en Bachelor eller tilsvarende innen systemutvikling, IT, e.l. Eller kanskje du fullfører din utdannelse våren 2019. Uansett er du nå på jobbsøk. Vi ser etter deg som er opptatt av å utgjøre en forskjell og jobber systematisk og strukturert for å nå de satte mål. Driftig og ansvarsfull er bare noen av ordene som beskriver deg. Du ser løsninger fremfor problemer og jobber like godt selvstendig som i team. Videre kommuniserer du enkelt med ulike type mennesker og skaper tillit. Med din positive innstilling og ditt omgjengelige vesen bygger du gode relasjoner og bidrar samtidig til et godt arbeidsmiljø.

WHAT WE DO. Typisk starter nye prosjekter med å snakke med kunden om utfordringer og ønsker. Vi lager deretter oppgaver med prioriteringer, der første versjon til kunden er den viktigste milepælen. Når første versjon av produktet er overlevert, stopper det ikke der. Vi sikrer kontinuerlig at løsningen dekker nye behov som oppstår. Teamet har også ansvar for den daglige driften.

«Hos oss får du delta i hele utviklingsprosessen – du får anledning til å jobbe selvstendig og i team, noe vi tror skaper de virkelig gode løsningene.» - Thies Schrader, leder for Stamdata

Prosjektene til Stamdata benytter bl.a. .Net/C#, SQL Server, Aurelia og Angular der byggmiljø og systemer i større og større grad blir flyttet ut i skyen (Azure). Vi forventer ikke at du har erfaring med alt, det viktigste for oss er din drivkraft og interesse for å løse oppgavene.

WE MAKE IT HAPPEND. Når du ansettes hos oss, starter vi med å gi deg mindre endringsoppgaver slik at du lærer deg systemet, byggmiljøet og verktøyene vi bruker. Vi har fokus på egenutvikling både internt og i form av deltakelse på kurs og konferanser. Som oss er du en lagspiller og selv om jobben krever høy grad av selvstendighet er du opptatt av å lykkes, sammen.

WHO WE ARE. Nordic Trustee er et finansselskap med fokus på obligasjonslån. Vår løsning, Stamdata, sørger for at investorer får informasjonen de trenger for å forvalte sine fond av verdipapirer. Vår database består av over 40 000 obligasjoner og vokser stadig. Vi er med andre ord, et selskap midt i FinTech verden. Vi er et selskap med 45 motiverte og faglig dyktige mennesker, som jobber sammen for å skape den aller beste opplevelsen for våre kunder. Våre ansatte har bakgrunn som jurister, økonomer og systemutviklere – og vi jobber på tvers.

JOIN OUR TEAM?
Registrer deg på www.toptemp.no, last opp CV og skriv en søknad hvor du skriver noen ord om hvorfor du er rett for oss og hvorfor vi er rett for deg. Vi ser frem til å høre fra deg.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Anette Holthe

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 41661481 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke