Er du vår nye lageransvarlig?

Sted: Professor Birkelands Vei 24D, 1081 Oslo
Stillingstype: Engasjement
Startdato: Snarest
Antall: 1
Publisert: 04.01.2019
BrandFactory er en av Norges og Nordens største full-serviceaktører innenfor visuell kommunikasjon og varemerkeprofilering. Vi jobber med konseptualisering og design, prosjektering, produksjon, logistikk og montering av kundenes idéer og virkeliggjør deres visjon for de aktuelle merkevarer. Vi leverer alt fra tradisjonelle og digitale skilt, bil- og vindusdekor, foliering, eventer, utstillinger,

Har du erfaring som lagermedarbeider eller lageransvarlig? Eller har du erfaring innen bygg- og anlegg og ønsker å bytte beite? Da er det store muligheter for at vi trenger din hjelp.

BRAND FACTORY søker lageransvarlig til sitt kontor i Oslo. Det er ingen hemmelighet at dine fremtidige kollegaer virkelig elsker arbeidsplassen sin. De tar stor stolthet i sitt arbeid og er blant de største innen visuell kommunikasjon med mange store kunder på laget. Og nå er de klare for å ta imot deg som ønsker å overta stafettpinnen som lageransvarlig. For å få til dette kreves det innsats, stort eierskap og at du ikke er redd for å brette opp ermene. OG vi lover deg at det er verdt det.

VI SER FOR OSS, at du, som vår nye lagerstjerne, er en driftig sjel med stor stå-på-vilje. Med en positiv innstilling griper du løs på alle oppgaver og sprer god gammeldags arbeidsglede. Som person er du blid og omgjengelig, men samtidig tydelig og fokusert. Du er effektiv og nøyaktig samtidig som du er nytenkende og løsningsorientert. Rett og slett autoritær, men samtidig rund i kanta.

BAKGRUNNSMESSIG er det et pluss om du har erfaring innen bygg- og anleggsbransjen eller fagbrev med kjennskap til sentrale godkjenninger og reglementer, men det er ikke et krav. Det viktigste er at du har erfaring innen lager og logistikk, truckbevis og gode datakunnskaper. Det er et klart pluss om du har kjennskap til Visma og gjør deg forstått på engelsk.

Så, hva skal du egentlig gjøre som lageransvarlig?

Du skal få gleden av å styre og ha det overordnede ansvaret for lageret. Du vil ikke ha noe personalansvar da du mye av tiden vil jobbe selvstendig.

  • Plukk og pakk av forsendelser
  • Varemottak
  • Vareplassering
  • Registreringer i Visma Business
  • Lasting, lossing og håndløfting
  • Truckkjøring: T4

VI KAN TILBY DEG en stilling hvor du vil være en av nøkkelpersonene til suksess. OG, selv om dette er en selvstendig rolle, vil du kjenne at du er en del av et team med latter, humor og høyt tempo. Kollegaene dine har et stort engasjement og er best på det de driver med. Sammen skal dere nå tydelige mål.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Dra og slipp

CV-registrering
Laster opp "": Laster opp CV... Laster opp CV... Leser CVen... En feil oppstod under opplastning.

Du kan prøve på nytt eller registrere deg manuelt her.

%

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Guro Frantzen

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93022569 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke