Be unique. Repeat.

Sted: Vestfold / Færder / Teie
Stillingstype: Fast
Startdato: Etter avtale
Antall: 1
Publisert: 07.01.2019

Yes! Herlig at du klikket deg inn her. Vi søker nemlig en unik, sprudlende og engasjert prosjekt- og kunderservicemedarbeider som kan ivareta og sikre optimal prosjektgjennomføring, tilrettelegge for fornøyde kunder og bidra til videre vekst i Nitton93.

Som vårt kommende fjes utad og et bindeledd i avdelingen internt, er vi opptatt av at du er positiv og flink til å kommunisere. Du brenner for å yte god service og evner å sette deg raskt inn i situasjoner for å sikre gode kundeopplevelser. Løsningsorientert har du vært fra barnsben av, og ser alltid muligheter der andre ser utfordringer.

Vi lar oss garantert imponere av antall oppgaver du kan håndtere samtidig, og det med struktur og sterk gjennomføringskraft. Nysgjerrighet, tålmodighet og nøyaktighet driver deg fremover, og du mister aldri fokus på detaljer.

Dette er perfekt, for hos oss vil du få en rekke varierte arbeidsoppgaver som;

  • Kundeservice og kundeoppfølging.
  • Ordreregistrering og klargjøring av fakturaer.
  • Bistå i tilbudsarbeid og prosjekter.
  • Oversette fra svensk til norsk.
  • Delta på messer og kundemøter.
  • Superbruker i Webshop.

Vi ser for oss at du har yrkeserfaring fra prosjektrelaterte oppgaver, samt også erfaring fra ordre-/ og kundeservice. Bruk av PC, telefon og mail bør du være godt kjent med, og vi forutsetter at du har gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig. Du vil få opplæring i vårt eget prosjektstyringsverktøy, men har du erfaring fra andre tilsvarende verktøy eller ERP systemer blir vi ekstra glade.

Det viktigste for oss er dog at du er fremoverlent og proaktiv, tar ansvar og ønsker å gi det lille ekstra for både kunder og kollegaer.

I Nitton93 kommer du til et kreativt og engasjert team som jobber med spennende butikkkonsepter. Vi holder til i superhyggelige lokaler i en gammel villa på Teie, sammen med en rekke andre selskaper i kreativ bransje. Vi er en etablert aktør i en bransje som stadig utvikler seg og vi kan vise til mange spennende prosjekt-og kundereferanser. 

Skulle du mot formodning fortsatt være i tvil på om dette er stedet for deg, må du gjerne ta en titt innom våre hjemmesider - www.nitton93.com.

Og du? Husk å søk da. Vi venter på deg! 

For mer informasjon, ta kontakt med vår samarbeidspartner Toptemp v/Elin Rabe, Senior Rekrutteringsrådgiver, tlf 924 16 045 elin.rabe@toptemp.no eller Ida Skott Nilsen, Senior Rekrutteringsrådgiver, tlf 974 71 769 ida.skott.nilsen@toptemp.no

Nitton93 er en butikkinnrednings­leverandør som leverer attraktive og selgende butikker, og er allerede en kjent leverandør av butikkinnredning, konseptutvikling, samt prosjektansvarlig for oppbygging av nye butikker eller endring av eksisterende.

Våre kunder er alt fra internasjonale butikkjeder til enkeltstående konseptbutikker eller arkitekt- og designbyråer. Vi er en fleksibel partner med høyt servicenivå som håndterer alt fra små til store og komplekse oppdrag.

” Det som gjør oss til Nitton93 er at vi alltid jobber for hverandre. Sammen og med våre kunder er vi et «VI», som hjelper hverandre i all slags vær.”

 Visjon: Unique repeat - Vi lager unike butikk konsept til alle våre kunder. Så repeterer vi det i butikk etter butikk etter butikk… (Vi skal ikke bare levere bra første gang, men også på «repeaten»).

Søk på stillingen

Dra og slipp

CV-registrering
Laster opp "": Laster opp CV... Laster opp CV... Leser CVen... En feil oppstod under opplastning.

Du kan prøve på nytt eller registrere deg manuelt her.

%

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Kontakt meg!

Elin Rabe

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 92416045 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke