Er du vår nye forretningsutvikler?

Sted: Alf Bjerckesvei/Oslo
Stillingstype: Fast
Startdato: Etter avtale
Antall: 1
Publisert: 04.01.2019
Vil du bidra til å videreutvikle et av Norges ledende sikkerhetskonsern? Nokas søker uredd, nytenkende, og slagkraftig Product and Asset Manager. Du som har øye for, og som motiveres av endringer og utvikling for å øke salg og lønnsomhet. Du som tar eierskap til prosesser og har fokus på forretning. Du som brenner for det samme som oss. Nemlig å skape trygghet for mennesker og verdier.

Noe av det vi verdsetter ved deg er at du er like ambisiøs, fremoverlent og nyskapende som oss. Du jobber målrettet og viser handlekraft og engasjement, samtidig som du er opptatt av kvalitet i ditt arbeid. I rollen vil du jobbe operativt med å lede og sikre gjennomføring av prosjekter. Du vil ha et helhetlig ansvar for planlegging og gjennomføring av prosjektet, samt kvalitet i alle prosjektets leveranser. Prosjektene kan være sammensatt av interne ressurser, eventuelt i samarbeid med eksterne ressurser.

Stillingen rapporterer til Direktør Strategi og Forretningsutvikling.

Hovedoppgaver: 

 • Utvikle og vedlikeholde produkt og tjenestestrategi på tvers av divisjonen
 • Innfasing, utfasing og endring av produkter og tjenester
 • Lede innovasjonsprosesser
 • Identifikasjon av aktuelle produkter og leverandører
 • Anbudsprosesser, leverandørstyring og oppfølging
 • Forhandling, innfasing, styring og utfasing av leverandører på tvers av divisjonen
 • Utvikle, implementere og vedlikeholde prosesser for:
  • Valg, innfasing, endring og utfasing av produkter og tjeneste
  • Valg, innfasing, endring og utfasing av leverandører
  • Produktlønnsomhet og porteføljestyring
  • Finansiering og prisstrategi

Når det kommer til faglig bakgrunn er vi opptatt av at du har utdanning fra høyskole-/universitetsnivå, mastergrad (sivilingeniør, teknisk eller siviløkonom), og fra 5 års erfaring med utviklingsarbeid og ledelse av prosjekter. Du har erfaring med utarbeidelse, dokumentasjon og implementering av arbeidsprosesser og er over gjennomsnittet god i Excel. Det er definitivt en fordel med bransjeerfaring fra Payments, bank eller retail, gjerne som konsulent.

Din positive, åpne og ærlige fremtoning vekker raskt tillit blant både ledere og kollegaer, kunder og leverandører. Dine kommunikative egenskaper baner raskt vei for overbevisende argumenter. For å oppnå dette trenger vi en selvstendig, strukturert og systematisk person som deg.

Hos oss vil du jobbe tett med dyktige og kompetente mennesker. Vi i Nokas kan tilby en sentral rolle i et konsern med korte beslutningsveier, muligheter for å skape synlige resultater og gleden av å få jobbe mot strategiske målsetninger.

Søknadsfrist: 24.januar 2019.

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Dra og slipp

CV-registrering
Laster opp "": Laster opp CV... Laster opp CV... Leser CVen... En feil oppstod under opplastning.

Du kan prøve på nytt eller registrere deg manuelt her.

%

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Guro Frantzen

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93022569 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke