Indirekte innkjøper for ett av Norges beste arbeidsplasser

Sted: Nydalsveien 18B, 0484 Oslo
Stillingstype: Fast
Startdato: Etter avtale
Antall: 1
Publisert: 03.01.2019
Form fremtidens mobiltjenester med handlekraft som indirekte innkjøper. Du kan forhandlingsteknikk, har god teft for business og en iboende interesse for teknologi. Dette er viktige egenskaper vi ser etter til vår storsatsning i ice.

Vi er nemlig i sterk vekst og bygger nå en splitter ny innkjøpsavdeling. Om du ønsker å påvirke og forme din egen rolle, din egen arbeidsplass og din egen fremtid innen telecom, IT og kommunikasjon, ja - da bør du lese videre.

I 2018 ble ice kåret til Norges 8. beste arbeidsplass gjennom Great place to work, og har på kort tid blitt en betydelig utfordrer i mobilbransjen i Norge med over en halv million kunder og størst vekst i bransjen. Nå søker vi fremoverlente og engasjerte innkjøpere, som ønsker å videreutvikle seg i takt med oss, og sørge for at ice forblir en unik og annerledes mobiloperatør. En mobiloperatør som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap.

Indirekte innkjøper

Til denne stillingen søker vi deg som brenner for innkjøp. Som trigges av å jobbe frem gode avtaler og sikre det aller beste utstyret for dine kollegaer.  Du har gjerne erfaring fra internasjonale leverandørmarkedet, er tallorientert, og har kjennskap til telecom og/eller IT.

 

Arbeidsoppgaver

  • Ansvarlig for indirekte utgifter innen konsulenttjenester, anleggsforvaltning, markedsføringstjenester, forsikring m.m.
  • Lede og drive anskaffelsesaktiviteter og prosjekter, definere oppgaver, markedsundersøkelser, innkjøp, forhandlinger, kontraktsføring, implementering og kontaktsstyring.
  • Utvikle verdiskapende prosedyrer og verktøy for innkjøp, kontrakts- og kategoristyring i indirekte tilførselsområde.
  • Rapportere besparelser og bistå i budsjettpåvirkningen. 

Til stillingen ser vi etter deg med høyere teknisk og/eller kommersiell utdanning (BSc/MSc), erfaring fra forhandlinger og gode kommunikasjonsevner. Du har minimum 4 års relevant kontrakts- og sourcingerfaring med indirekte innkjøp, og vet hvordan du jobber frem relevante kontraktsstandarder for indirekte utgifter (norske standardavtaler).

Som person er du resultatorientert med gode forhandlingsferdigheter. Du er kommersielt og teknisk drevet, og tenker kvantitativt, faktaorientert og analytisk. Du evner å jobbe uavhengig og på en strukturert måte, for å levere sterke resultater innenfor avtalte mål og tidslinjer. Ikke minst har du høy faglig integritet og sikter alltid mot kvalitet i alle ledd.

Hos oss i ice vil du inngå i tverrfaglige og autonome team, med stor grad av frihet og mulighet til å videreutvikle din kompetanse. Du får ta del i spennende internasjonale prosjekter innen telecom og IT, både på konsernnivå og i egen avdeling.

Vi tilbyr et ungt, kreativt og mangfoldig miljø med stor takhøyde og fokus på kunnskapsdeling, kompetansebygging og personlig utvikling. Vi har konkurransedyktige betingelser, gode velferds- og forsikringsordninger, satser på personlig kompetansebygging og tilrettelegger for at du får stor frihet til å skape din egen arbeidshverdag.

Første steg mot en ny hverdag? Vis handlekraft – søk nå.

Arbeidssted: Oslo

Merk at du må kunne skriftlig og muntlig engelsk, og beherske et av de skandinaviske språkene.

Søk på stillingen

Dra og slipp

CV-registrering
Laster opp "": Laster opp CV... Laster opp CV... Leser CVen... En feil oppstod under opplastning.

Du kan prøve på nytt eller registrere deg manuelt her.

%

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Siri F. Riise

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93058660 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke