Form fremtidens mobiltjenester med handlekraft - Innkjøper av Network, & IT Sourcing Specialists

Sted: Nydalsveien 18B, 0484 Oslo
Stillingstype: Fast
Startdato: Etter avtale
Antall: 2
Publisert: 04.01.2019
Som innkjøper viser du handlekraft. Du kan forhandlingsteknikk, har god teft for business og en iboende interesse for teknologi. Dette er viktige egenskaper vi ser etter til vår storsatsning i ice.

Vi er nemlig i sterk vekst og bygger nå en splitter ny innkjøpsavdeling. Om du ønsker å påvirke og forme din egen rolle, din egen arbeidsplass og din egen fremtid innen telecom, IT og kommunikasjon, ja - da bør du lese videre.

I 2018 ble ice kåret til Norges 8. beste arbeidsplass gjennom Great place to work, og har på kort tid blitt en betydelig utfordrer i mobilbransjen i Norge med over en halv million kunder og størst vekst i bransjen. Nå søker vi fremoverlente og engasjerte innkjøpere, som ønsker å videreutvikle seg i takt med oss, og sørge for at ice forblir en unik og annerledes mobiloperatør. En mobiloperatør som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap.

2 stillinger - Network & IT Sourcing Specialists

Til fagfeltet Network & IT Sourcing søker vi to fremoverlente innkjøpstalenter med teknisk interesse og innsikt i telecom- og/eller IT-leverandørmarkedet, samt erfaring med sourcing strategi. Du må kunne vise til sterke lederegenskaper innen procurement project management, evne å jobbe både selvstendig og i team, samt jobbe for å optimalisere prosjekter.

 

Arbeidsoppgaver:

  • Forberede og lede sourcing og RFP-prosjekter fra start til slutt.
  • Forhandle med eksterne leverandører for å sikre fordelaktige priser, vilkår og betingelser
  • Undersøke og forbedre eksisterende kontrakter
  • Samarbeide med sentrale interessenter for å sikre klarhet i selskapets spesifikasjoner og forventninger
  • Utføre risikostyring for leveranser og avtaler
  • Kontrollere utgifter og bygge en kultur med langsiktig sparing og verdiskaping

Til stillingene ser vi etter deg med høyere teknisk og/eller kommersiell utdanning (BSc/MSc). Du har gjerne flere års relevant erfaring innen strategisk sourcing, innkjøp og/eller supply chain management, og kan vise til dokumenterte resultater fra sourcingprosjekter. Kostnadsbesparende tiltak, økt forretningsverdi og egenutviklede kommersielle modeller vil bli vektlagt.

Som person er du resultatorientert, kommersielt drevet og proppfull av energi. Du er rå på forhandlinger, og har utpregede kommunikasjonsevner. I denne stillingen må du nemlig kunne samhandle med interessenter på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror dessuten du er toppmotivert for å drive prosjekter fra idé til resultat, jobber proaktivt og forhandler som en ulv på Wall Street.

Hos oss i ice vil du inngå i tverrfaglige og autonome team, med stor grad av frihet og mulighet til å videreutvikle din kompetanse. Du får ta del i spennende internasjonale prosjekter innen telecom og IT, både på konsernnivå og i egen avdeling.

Vi tilbyr et ungt, kreativt og mangfoldig miljø med stor takhøyde og fokus på kunnskapsdeling, kompetansebygging og personlig utvikling. Vi har konkurransedyktige betingelser, gode velferds- og forsikringsordninger, satser på personlig kompetansebygging og tilrettelegger for at du får stor frihet til å skape din egen arbeidshverdag.

Første steg mot en ny hverdag? Vis handlekraft – søk nå.

Arbeidssted: Oslo

Merk at du må kunne skriftlig og muntlig engelsk, og beherske et av de skandinaviske språkene.

 

 

 

 

Søk på stillingen

Dra og slipp

CV-registrering
Laster opp "": Laster opp CV... Laster opp CV... Leser CVen... En feil oppstod under opplastning.

Du kan prøve på nytt eller registrere deg manuelt her.

%

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Siri F. Riise

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93058660 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke