Relasjonsbygger med teft for teknisk salg?

Sted: Vestfold / Tønsberg
Stillingstype: Fast
Startdato: Etter avtale
Antall: 2
Publisert: 17.12.2018

Har du pågangsmotet og motivasjonen som skal til for å lede hele salgsprosessen i varierte og store prosjekter? Er du i tillegg en rådgivende selger som verdsetter kvalitet i alle ledd?

Accon AS har høye ambisjoner, har satt seg spennende mål, og søker deg som kan videreutvikle våre eksisterende kunder i tillegg til å vinne nye kunder og bearbeide nye markeder. Du trives med å skape gode forretningsmuligheter gjennom gode relasjoner og ved å vinne tillit.

Med entusiasme og engasjement viser du våre kunder raskt at du ser, og forstår, deres behov og utfordringer. Du er løsningsorientert og selvsikker, og jobber operativt og strategisk. Det er noe både vi, og kunden, vet å verdsette.

Du drives av høye ambisjoner og jobber systematisk, strategisk og langsiktig for å nå dine mål. I tillegg er du opptatt av konkurransekraft i utvikling av aktive prosjekter.

Som rådgivende løsningsselger i Accon vil du ha det overordnende ansvaret for hele salgsprosessen og egen portefølje av våre skreddersydde produkter og tjenester. Du vil også ha et svært solid supportteam ved din side.

 Arbeidsoppgaver:

Du vil få en hektisk og variert hverdag som vil bestå i å planlegge egne aktiviteter, utvikle eksiterende kunder med rådgiving, oppfølging og mersalg. I tillegg vil du skape nysalg ved å identifisere nye markedsområder. Du vil selv være ansvarlig for egne resultater. Du vil ha et tett samarbeid med dine kolleger samt fabrikkene i utlandet. Stillingen innbefatter reising i Norge.

 Kvalifikasjoner:

  • Erfaring fra industri (bransjekunnskap fra avfall/gjenvinning eller fiskenæring er en stor fordel)
  • Teknisk forståelse
  • Relevant erfaring med dokumenterte resultater innen salg
  • Bachelor nivå eller tilsvarende
  • Gode data-ferdigheter
  • Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig, både på engelsk og norsk.

Det er også viktig for oss at du kommuniserer godt på alle nivåer samt har høy arbeidskapasitet. Du argumenterer overbevisende, ikke bare fordi du kan ditt fag, men fordi du er en god lytter. Du trives best når du har mange pågående prosesser, med varierte dager og høyt tempo. 

Vi kan friste med varierte dager, et høyt tempo og et svært solid supportteam ved din side. Vi håper dessuten du trigges av å ha mange pågående prosesser, for her er det masse å ta tak i.

Du vil få gleden av å jobbe i et herlig arbeidsmiljø, med faglig dyktige og kompetente kollegaer. Det er rett og slett mye spennende i vente!

PS! I januar 2019 flytter vi  inn i splitter nye lokaler på Barkåker.

Om du tenker at dette høres interessant ut da må du ta kontakt med vår samarbeidspartner Toptemp – ved Elin Rabe på tlf. 924 16 045 eller Ida Skott Nilsen på tlf 974 71 769.

Om Accon

Accon AS er en del av det nordiske konsernet Accon Group og en solid bedrift som er godt etablert i markedet. I Norge holder Accon til sentralt i Tønsberg, men flytter snart inn i nye lokaler på Barkåker. I Tønsberg er vi 18 engasjerte medarbeidere, men du blir samtidig en del av et stort internasjonalt team. Accon Group har salgskontor og lager i Norge, Sverige, Danmark og Finland og produksjon i Finland og Estland samt kontorer i Sør-Øst Asia.

Accon er Norges- og Nordens ledende leverandør av spesielt tilpassede emballeringsløsninger for håndtering av bulkprodukter- og materialer til kunder innenfor store deler av nordisk industri, fra Pharma- og Næringsmiddelindustri til kjemikalie- og bergverksindustri. 

Med lang erfaring innen materialhåndtering i industrien, har Accon høy kompetanse og leverer standardiserte og svært avanserte produkt- og emballasjeløsninger. For mer informasjon om Accon AS, se www.accon.no.

Søk på stillingen

Dra og slipp

CV-registrering
Laster opp "": Laster opp CV... Laster opp CV... Leser CVen... En feil oppstod under opplastning.

Du kan prøve på nytt eller registrere deg manuelt her.

%

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Kontakt meg!

Elin Rabe

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 92416045 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke