Til deg som er ingeniør!

Sted: Bergen
Stillingstype: Engasjement
Startdato: 1.1.2019
Antall: 1
Publisert: 06.03.2019
Er du ingeniør på jakt etter nye karrieremuligheter? Registrer din åpne søknad hos oss - kanskje du lander akkurat den jobben du har ønsket deg!
Er du ingeniør på jakt etter nye karrieremuligheter? Registrer din åpne søknad hos oss - kanskje du lander akkurat den jobben du har ønsket deg!

Vi tror du har høyere utdannelse, høy faglig kompetanse og gjerne erfaring. Du ønsker en arbeidsplass med spennende utfordringer, gode karrieremuligheter og konkurransedyktige betingelser. I tillegg ønsker du kanskje å bli vurdert til de stillingene som aldri blir utlyst?

Du er selvgående og ansvarsfull, omgjengelig og en engasjert lagspiller. I ditt arbeid leverer du alltid med høy kvalitet, og du er strukturert og løsningsorientert langs veien mot dine mål. 

Vi tar imot åpne søknader og CVer fra alle ingeniører. Søknadene vurderes fortløpende, og vi tar gjerne en prat med aktuelle kandidater for å utarbeide en enda fyldigere profil hos oss. Stadig får vi inn nye ingeniørstillinger over hele landet, og ofte finner vi den riktige kandidaten blant de som har levert sine åpne søknader.  

Skriv noen ord om deg selv, din kompetanse og dine ønsker for videre karriere - plutselig lander du drømmejobben!

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Dra og slipp

CV-registrering
Laster opp "": Laster opp CV... Laster opp CV... Leser CVen... En feil oppstod under opplastning.

Du kan prøve på nytt eller registrere deg manuelt her.

%

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Kontakt meg!

Marte Ytrehus Førde

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 98900501 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke