Vil du utvikle deg innen markedsføring?

Sted: Oslo/Akershus
Stillingstype: Engasjement
Startdato: Etter avtale
Antall: 3
Publisert: 07.12.2018
Fantastisk! Vi ser nemlig etter sprudlende, engasjerte og motiverte markedsstjerner for våre kunder, til ulike og unike roller innen markedsføring. Check it out!

Gjennom 2018 har vi rekruttert til stillinger som Markedskoordinator, Content Editor, SOME Specialist, Digital Marketing Specialist og Webdesigner for å nevne noen. Vi ønsker nå å tiltrekke oss DEG! Du som ser på et prosjekt eller et engasjement som en spennende start på karrieren. Du som ser at mulighetene er mange og at flere kommer så lenge man er åpne for dem!

Nysgjerrig? Noe for deg? Ja? Da må du lese videre!

OK! Så hva annet enn engasjement og fleksibilitet ser vi etter? Jo, vi ser for oss at du er i begynnelsen av din karriere. Du har nylig fullført høyere utdannelse innen kommunikasjon, markedsføring eller media. Som person er du kreativ, men strukturert. Du elsker at ting skjer fort, du engasjerer deg og kjeder deg om du ikke har nok å gjøre. Du er rå på detaljer og har et godt øye for både bilde og tekst, men evner samtidig å se de store linjene i en strategisk setting.

Du kan kanskje skryte av kompetanse innen noen av disse: Photoshop, Google Analytics, SEM, Wordpress eller annet relevant for veien du har staket ut. Kanskje du har jobbet litt i en relevant stilling, eller tatt del i lignende arbeid for lokalavisa eller for ditt studiested? Uansett, ønsker du nå å utvikle deg videre. 

Og det er her vi møtes! Vi ønsker gjerne å bi med deg på din reise! Vi vil høre historien om deg!

Vi vil høre hva som engasjerer deg, om din passion og hvorfor du vil jobbe med dette. Vi vil høre dine tanker om kommunikasjon, markedsføring og media. Vi vil la oss inspirere av ditt kreative sinn og din interesse for faget! Og ikke minst; vi vil at du sender oss noen velvalgte ord om hvorfor vi burde snakke nærmere med akkurat deg!

Det gledes!

OM TOP TEMP

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

 

Søk på stillingen

Dra og slipp

CV-registrering
Laster opp "": Laster opp CV... Laster opp CV... Leser CVen... En feil oppstod under opplastning.

Du kan prøve på nytt eller registrere deg manuelt her.

%

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Kontakt meg!

Anette Holthe

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 41661481 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke