Supplier Coordinator

Sted: Kristiansand
Stillingstype: Engasjement
Startdato: 26.11.2018
Antall: 1
Publisert: 14.11.2018

For en av våre kunder innen olje og gass ser vi etter en kandidat som skal jobbe med onboarding av leverandører i kundens nye Global Supplier Lifecycle Management system.

Hovedoppgaven vil omfatte kommunikasjon med leverandører og kundens fasiliteter i hele verden, innhenting av nødvendig informasjon, samt innføring av informasjonen i systemet for å starte onboarding prosessen. Du vil også stå for opplæring av andre og håndtere ulike problemer som måtte oppstå.

Andre sentrale oppgaver stillingen omfatter er oppfølging og forebygging av tiltak, administrer distribusjonslister, delta i implementeringen av kundens Global Supplier godkjennings- og vedlikeholdssystem, samt holde fokus på KPI’er, korte- og langsiktige mål. Du vil også ha en sentral rolle med tanke på kunnskaps- og kompetansedeling internt og å komme med innspill til forbedring av prosesser og prosedyrer.

Som person er du en teamplayer som skaper gode relasjoner med andre og en bidragsyter til ett godt arbeidsmiljø. Du er positiv, motivert og resultatorientert. I tillegg har du god forståelse av ulike programvare, du jobber strukturert og jobber godt selvstendig. Erfaring innen SCM (eks. innkjøp eller logistikk) og / eller andre relevante SCM felt er ønskelig.

Oppstart er snarlig! Dersom du vil være en del av ett spennende selskap og en utfordrende stilling, send inn din CV og søknad i dag!

 

For mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Toptemp ved Erin Andreassen på tlf: 48959848 / mail: erin.andreassen@toptemp.no.

Om Top Temp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Dra og slipp

CV-registrering
Laster opp "": Laster opp CV... Laster opp CV... Leser CVen... En feil oppstod under opplastning.

Du kan prøve på nytt eller registrere deg manuelt her.

%

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Kontakt meg!

Rebecca Maylam Hoff

Rekrutteringsrådgiver/Prosjektansvarlig

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 98401824 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke