(P)Raise the Bar

Stillingstittel: Barsjef
Sted: SNR15830144 Postboks 200 Økern, 0510 Oslo
Stillingstype: Vikariat
Startdato: 1.03.2019
Antall: 1
Publisert: 11.02.2019

En fattig gjest er en fornøyd gjest

 

Er du den energiske, serviceinnstilte og sprudlende lederen bak bardisken? Den som møter gjester med et stort smil, tydelig kroppspråk, og mikser de råeste drinker? Den som oppmuntrer, støtter, delegerer og lærer bort til de andre ansatte? Perfekt! Vi søker nemlig en barsjef som kan skape hverdagsmagi på verdens beste arbeidsplass.

Vi tror du vil trives godt hos oss. Du vil få gleden av å jobbe med mennesker både bak og foran bardisken, og det tror vi passer en menneskekjenner som deg midt i blinken.

 

I rollen som barsjef vil du jobbe med

  • ET SPRUDLENDE TEAM 
  • ET PRODUKT AV VERDENSKLASSE 
  • Å KNUSE MÅL 
  • Å SPRE KJÆRLIGHET

 

Selv om arbeidsoppgavene er varierte og tempoet høyt er det viktig at du evner å holde roen. Du er ryddig og strukturert, seriøs og fokusert, men absolutt aldri kjedelig. Du finner glede i et kreativt kaos, og vet hvordan du organiserer dette til det beste for både kollegaer og kunder.

Bakgrunnsmessig har du gjerne ledererfaring og har jobbet med personalansvar. I tillegg har du inngående kunnskap om mat og drikke, og elsker å dele din kjærlighet for råvarer og sammensetning av smaker med andre.

Service formelig bruser i blodet ditt og du evner å konvertere fornøyde kunder til konkrete verdier for selskapet. Du jobber målbevisst for de gode resultatene og er både en pådriver og initiativtaker. Du trives med å lede og utvikle egen arbeidsgruppe og er godt likt av de rundt deg.

Ikke rart da kanskje, at en regnværsdag fort blir til en solskinnsdag når du kommer slentrende inn i baren. Ditt smittende humør sprer seg raskere enn Mads Hansens ”Sommerkroppen” på Spotify og det er noe av det som gjør deg helt unik.

Så kjære supertalent! Om du vil ha det genuint gøy på jobb, med en fantastisk morsom og flink gjeng, og om du liker å jobbe for både kvalitet og kvantitet; ja da er du den klart rette barsjefen for oss.

 

So chin up, buckle up and drink up! For nu kör vi!

 

Er det deg vi har beskrevet over? I så fall ta kontakt for en hyggelig prat!

For mer informasjon ta kontakt med Elin Olsson, Elin.Olsson@toptemp.no

 

 

Om Toptemp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Elin Olsson

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke