Kan du kunsten å formidle?

Sted: Haakon Viis Gate 9, 0111 Oslo
Stillingstype: Fast
Startdato: Etter avtale
Antall: 1
Publisert: 29.11.2018
Er du en formidler av rang, som trives med å jobbe selvstendig? Motiveres du av å formidle og tilpasse produkter og budskap? Det passer oss midt i blinken, for vi søker en engasjert, inspirerende og fleksibel kursholder til Kommuneforlaget.

Vi søker kursholder til Kommuneforlaget.

ARBEIDSOPPGAVER. Som kursholder vil du få gleden av å holde kurs, samt jobbe aktivt med nettverksbygging i kommune-Norge. Reising vil dermed være en stor del av din arbeidsuke.

Primært vil du jobbe med forberedelser og gjennomføring av kurs, oppfølging og administrative oppgaver. Du vil jobbe proaktivt med å styrke kvalitet og innhold i kursene, samt bidra til å utvikle nye digitale kurs.

Din nysgjerrige tilnærming kommer godt med når du jobber med kommunene, slik at du får satt deg inn i, og videreformidlet deres nettverk til dine kursdeltakere. Det er dessuten viktig at du til enhver tid er oppdatert på Kommuneforlagets produkter, og evner å formidle kundenes tilbakemeldinger til produkt, salg og markedsansvarlige.

KVALIFIKASJONER OG EGENSKAPER. Bakgrunnsmessig ser vi helst for oss at du kan vise til erfaring med formidling og erfaring fra kommune. I tillegg er vi opptatt av at du har interesse for IT-systemer og digitale verktøy og at du har formidable kommunikasjonsevner.

Det aller viktigste er likefullt at du viser engasjement og interesse for utviklingen i kommune-Norge, og at du evner å jobbe selvstendig med en lidenskap og driv.

Vi tror du er nøyaktig, strukturert og samarbeidsorientert, og at du vil være en sterk bidragsyter til å sette Kommuneforlaget på kartet. Vi kan tilby en fast stilling i et selskap i vekst, konkurransedyktige betingelser, en variert hverdag og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Om du vil bidra til å levere og ledende kunnskaps- og informasjonsprodukter til kommune-Norge håper vi du vil sende oss noen velformulerte ord om hvorfor vi bør velge akkurat deg!

Søk på stillingen

Dra og slipp

CV-registrering
Laster opp "": Laster opp CV... Laster opp CV... Leser CVen... En feil oppstod under opplastning.

Du kan prøve på nytt eller registrere deg manuelt her.

%

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Siri F. Riise

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93058660 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke