Softwarekonsulent Visma Business

Sted: Oslo
Stillingstype: Fast
Startdato: 2018/2019
Antall: 1
Publisert: 03.12.2018

LIFE IS NOW. WORK SOMEWHERE AWSOME. Amesto Solutions er Nordens største leverandør av logistikksystemene Visma Business og Visma Global. I tillegg utvikler og leverer selskapet Amesto Clockwork – et logistikk- og produksjonssystem tilpasset større virksomheter med komplekse behov. Nå ønsker vi oss en Visma Business-logistikkonsulent som liker utfordringer og varierte hverdager. Hos oss vil du få være med å utvikle og påvirke kunder til å ta de riktige beslutningene som vil effektivisere og forenkle hverdagen deres. Her vil du få muligheten til å jobbe med alle bransjer, innsikt i forskjellige bransjer og varierte arbeidsprosesser.

ANSVARSOMRÅDE. Du vil tilbringe store deler av uken ute hos kunder og avdekke og indentifisere forbedringspotensialet. Fokus vil være rådgivning og implementering av løsninger for Supply Chain Management. Daglig Business vil være å bistå kunden med utforming av arbeidsprosesser, rutiner og systemstøtte. Ansvar for workshops/opplæring innen fagområdet vil inngå i stilling. For å sikre langsiktig utvikling er det viktig at du ser den totale løsningen hos hver enkelt kunde. Vi søker etter en person som jobber proaktiv og strukturert ovenfor kunder, og til dels selvgående med tanke på å skape nye oppdrag for deg selv og dine kollegaer. Du vil samarbeide tett med salgsteam og tekniske konsulenter.

TALENT. Ditt talent ligger i skjæringspunktet mellom økonomi, teknologi og forretningsforståelse med god grunnleggende IT-kompetanse. Vi ser det som positivt om du kan vise til erfaring innen ledelse, lager-/logistikksjef, konsulenttjenester eller rådgivning. Er du i tillegg en person som kombinerer selvstendighet med det å være en dyktig teamplayer, vil du kunne passe perfekt inn hos oss. Din nysgjerrighet og interesse for faget vil være viktige faktorer som bidrar til at Amesto Solution blir et foregangsselskap innen sine fagområder.

SIMPLYFING BUSINESS. Du evner å sette deg inn i, og forstå, en bedrifts forretnings- og administrative prosesser. Fordel om du har erfaring som superbruker ERP-systemer og gjerne Visma Business og erfaring/interesse for IT/teknologi.  

ENGASJEMENT. Du brenner for det du gjør og engasjerer deg i dine kunder. Ditt engasjement gjør at du tilegner deg kompetanse og omdanner dette sammen erfaring og kunnskap til rådgivende tjenester for våre kunder. Vi søker en konsulent som er positiv og serviceinnstilt mot kunder og kolleger med påvirkning og gjennomføringskraft. Du motiveres av å sette kunden i fokus og bygge gode og stabile relasjoner. Unik evne til å se løsninger verdsettes høyt.

I Amesto Solution har vi gode pensjons- og forsikringsordninger og tilbyr konkurransedyktige betingelser for å få nettopp deg med på laget som er topp motivert for å være med å løfte Amesto Solution mot nye høyder. Vi kan garantere at du kommer til et sted med gode og sammensveiset kollegaer der latteren sitter løst, og som også hver dag jobber mot samme mål om å bli enda bedre.

Amesto Solutions har som ambisjon å være en Awesome Place to Work for sine ansatte. Vi er summen av menneskene som jobber her. De som gløder for jobben sin, er engasjerte og bidrar til å skape en god arbeidsplass. De som alltid er på jakt etter å gjøre ting enklere. Ledere som er forutsigbare, kloke og entusiastiske. Ledere som ser, lytter, utfordrer og respekterer sine ansatte.

Hvis dette er deg, søk på stillingen og ta en prat med Rekrutteringsrådgiver i Top Temp!!

Søk på stillingen

Dra og slipp

CV-registrering
Laster opp "": Laster opp CV... Laster opp CV... Leser CVen... En feil oppstod under opplastning.

Du kan prøve på nytt eller registrere deg manuelt her.

%

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Ingeborg Eikrem

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 98265553 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke