Lyst at jobbe rotasjon onshore?

ONSHORE:

 Er du en rå og tøff elektriker og klar for et norsk onshore eventyr?

 Perfekt!

 Vi søker erfarne onshoreelektrikere til ulike prosjekter i Norge. Prosjektene går frem til riggene skal offshore, men frykt ikke min venn! Det er gode muligheter for å bli på prosjektet også etter at riggene kjøres ut.  

 Lurer du på hvorfor du skal velge oss? Vi kan rapportere om helt rå lønn, store karrieremuligheter, gratis bolig, og nye bekjentskaper i et av Norges råeste miljøer.

 Vi tilbyr rotasjon, slik at du får mest mulig tid til å nyte livet! Beachlife, hello! Men selv om vi er opptatt av din happiness in life, er vi også opptatt av at du leverer på jobb. Vi ser for oss at du kan starte opp på kort varsel og hjelpe oss å koordinere stort og smått. Du er et utpreget ja-menneske, og har et brennende ønske om å levere gode resultater i din jobb.

 Selv om vi er sikre på at du er en kickass bra person, så har vi visse kriterier som må oppfylles. Antagelig bare peanøtter for et talent som deg, but here goes. Du må ha:

  • Riggerfaring
  • Fagbrev Gr.L/H
  • Snakke norsk eller annet skandinaviskt språk, Hejsan, hei!

 Så hvorfor jobbe gjennom Toptemp?

 Vi har lang erfaring innen elektro, onshore og offshore. Våre rådgivere er opptatt av å finne stillinger som passer deg og din profil og er opptatt av at du skal få de beste villkår som mulig. Vi koordinerer alt for deg, alt du trenger gjøre er å møte opp på flyplassen. ... og levere på jobb såklart ;)

 Vi leverer betingelser enligt tariff og disse jobbene har varighet i minst 11 måneder med mulighet for forlengelse. Vi sørger for at du får bo med en rekke ulike type mennesker og er sikre på at du vil få en rekke nye bekjentskaper.

 Vi er faktisk nesten litt misunnelige.

Søk da vel! The good life awaits!

 

 

Om Top Temp

 

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

 

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

 

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Sara M. Westerberg er ansvarlig for denne stillingen.
Ring 94878951 eller send en e-post.

Fakta om stillingen

Tiltredelse: 12.6.2017
Stillingstype: Vikar | Prosjekt
Hvor:
Antall stillinger: 10
Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke