Kvalitet. Trygghet. Service.

Er du som oss i Comfort - opptatt av kvalitet og trygghet i leveransen for kundene?

VI SØKER. DEG? Vi ser nå etter vår nye rørlegger med ekspertise, kvalifikasjon og erfaring innen sanitær- installasjoner, varmesystemer og varmepumper. Med økende oppdragsmengde ønsker vi deg av topp kaliber og lidenskap for faget, til vårt team hos Comfort Storo i Oslo. Sammen tar vi fatt på service, vedlikehold og rehabilitering!

BAKGRUNN. Som en av topp kaliber i ditt fag har du svennebrev som rørlegger. Du har flere års allsidig praksis, fortrinnsvis fra nybygg med varme- og sanitærinstallasjon samt røranlegg i våtrom. Her kan du med ditt talent selvfølgelig vise til kvalitetsarbeid. Du har gode kommunikasjonsegenskaper og er flytende i norsk, muntlig og skriftlig.

DEG SOM PERSON. Du er helt klart en med yrkesstolthet, akkurat som oss. Og med det tar du fult ansvar for ditt område, du eier hele reisen fra a – å, har fokus på en ryddig fremtoning og ikke minst: fornøyde kunder. Som kollega bidrar du til et godt arbeidsmiljø, humor er viktig og latteren sitter løst. Du kommer til å kjøre litt, så førerkort er et must!

SÅ. ER DU KLAR FOR NYE PROSJEKTER? Last opp din CV og skriv gjerne en kort søknadstekst hvor du beskriver hvorfor dette er spennende for deg og hvorfor du er spennende for oss.

Om Comfort Storo:
Vi er med i Norges eldste rørleggerkjede. Vi er rørleggere med lidenskap for faget. I over 40 år har Comforts rørleggere levert tjenester på tvers av landet. Med våre nær 100 faghandler med over 1000 rørleggere er vi klare til å hjelpe deg med alt fra planlegging til montering. Vi har lokal forankring og kunnskap om forholdene der du bor.

Om Top Temp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Charlotte Silkebekken Bergerud er ansvarlig for denne stillingen.
Ring 95832353 eller send en e-post.

Fakta om stillingen

Tiltredelse: August/ evt. etter avtale
Stillingstype: Vikar | Prosjekt
Hvor: Grefsenveien 6, 0487 Oslo
Antall stillinger: 1
Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke