Lønnsmedarbeider åpen stilling

Er du interessert i en jobb innenfor lønn og finans? Vi får jevnlig inn nye stillinger hos spennende kunder. Ikke sjeldent finner vi drømmekandidaten blant de som har lagt inn en åpen søknad. Så ikke nøl - Skriv litt om deg selv og hva du liker å jobbe med, så er du muligens ett skritt nærmere drømmejobben.
Er du interessert i en jobb innenfor lønn og finans? Vi får jevnlig inn nye stillinger hos spennende kunder. Ikke sjeldent finner vi drømmekandidaten blant de som har lagt inn en åpen søknad. Så ikke nøl - Skriv litt om deg selv og hva du liker å jobbe med, så er du muligens ett skritt nærmere drømmejobben.

Lønn og finans, vi søker tallstjerner! 

På grunn av økende etterspørsel ser vi etter deg som har lønnskompetanse til ulike typer vikariater. Arbeidsoppgaver innbefatter typisk alt som inngår i arbeidet rundt lønnskjøring; herunder bearbeidelse av lister, utlegg og kjøregodtgjørelser, feriepenger, arbeidsgiveravgift. Sykefraværsoppfølging, OTP, A-meldinger m.m.

Noe av det beste med deg er at du ikke bare har imponerende tallforståelse, men også høy arbeidskapasitet, integritet og god etisk standard. Du er i tillegg grundig og nøyaktig, løsningsorientert og ansvarsbevisst. Du jobber selvstendig men har likefullt en serviceinnstilt og positiv fremtreden og gode samarbeidsevner. Uavhengig av rolle, har du samtidig full fokus på å levere kvalitet, 

Erfaringsmessig har du gjerne relevant erfaring og høyere økonomisk utdannelse. Du har inngående systemforståelse, erfaring med bedriftsøkonomi, regnskap og ulike type lønnssystemer, og tilnærmer deg nye systemer og metoder med iver og glede Men du kommer langt med Excel, overholdelse av tidsfrister og tallnerding også – det viktigste for oss er at vi ser at du kan og at du vil.

Faglige kvalifikasjoner

- A-melding - Huldt og Lillevik - Årsavslutning - Valutahåndtering - Retail - Rapportering - Konkursbo - Balanseregnskap - Cognos - Avstemming - Axapta - Akelius - Adra Match - Travel - Oracle Financial - Implementering - Hyperion - OCS - Kronos - SAP - Microsoft Dynamics - Mamut - Maconomy - Agresso - Visma Global - Visma Business - Microsoft Excel - Microsoft Office - Vivaldi - Maestro - Xledger - Logistikk - Månedsrapportering - Ligningspapirer - Visma Document Center - Tripletex - TM1 - Produksjonsbedrift - OTP - Lønn a-å - Lønn - M3 - Visma Lønn

Om Top Temp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Du er

 • Sterk med tall
 • Komfortabel med matte
 • Trygg på Excel
 • Ansvarsbevisst
 • Kvalitetsbevisst
 • Positiv
 • Du har relevant utdannelse
 • og/eller relevant arbeidserfaring.

Du vil få

 • Konkurransedyktige vilkår
 • Tilgang til store nasjonale og internasjonale selskap
 • En personlig rådgiver som er tilgjengelig for hjelp og oppfølging.
 • Midlertidig og faste stillinger på mange kompetansenivå
 • Mulighet til å utvikle fagkompetanse og egen karrière gjennom veiledning og strategiske oppdrag
 • Delta på bransjefest og happenings i regi av Toptemp

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Nina Trulsson

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 94007305 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke