E-handel åpen stilling

Stillingstittel: E-handelsansvarlig
Sted: Norge
Stillingstype: Fast
Antall: 1
Publisert: 05.02.2019
Vi trenger faglig sterke personer som deg. Vi satser nemlig sterkt på e-handel og vi opplever en stadig økende etterspørsel etter kvalifiserte kandidater fra våre kunder. Send oss en åpen søknad hvis du vil jobbe med stillinger knyttet til "E-handel og IT billing". Kanskje vi kontakter deg med drømmejobben.
Vi trenger faglig sterke personer som deg. Vi satser nemlig sterkt på e-handel og vi opplever en stadig økende etterspørsel etter kvalifiserte kandidater fra våre kunder. Send oss en åpen søknad hvis du vil jobbe med stillinger knyttet til "E-handel og IT billing". Kanskje vi kontakter deg med drømmejobben.

TRYKK OG KJØP

Med stålkontroll på web og business, baner du vei for nye og innovative løsninger innen e-handel. Ditt kommersielle hode evner å se behov fra kundenes ståsted, og du er rå på både utvikling og forvaltning. Noe av det vi digger ved deg er at du raskt setter deg inn i komplekse webteknologiske utfordringer, og alltid ligger i forkant hva teknologiske nyvinninger angår. #multitalent

Heldigvis for både oss og oppdragsgiver kjenner du allerede til en rekke ulike type systemer og programvare, som for eksempel CMS, ERP, PIM, SAP, ECC, CRM og SCRUM. Du snakker sjelden om A-Å, men ofte om B2B og B2C og gjennom analyser, planlegging, spesifisering og integrering har du fullt fokus på å forbedre prosesser. Du fungerer gjerne som en rådgiver, både operativt og strategisk og har utpregede kommunikasjonsevner. #flaksfoross for du vil jobbe tett opp mot ulike miljøer, som test og produksjon, samt andre som måtte synse noe om dine arbeidsområder. (folk ass)

Kunnskap er selvsagt alfa omega (3) og du har gjerne teknisk bakgrunn, relevant erfaring og universitets eller høyskoleutdannelse. Det viktigste for oss er dog at du er lidenskapelig opptatt av ditt fagfelt og trives med en hektisk arbeidsdag.

Om Top Temp

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

Du er

 • Du har høyere utdanning, bachelor eller master
 • Og/eller relevant arbeidserfaring
 • Kjennskap til systemer som: CMS, ERP, PIM, SAP, ECC, CRM og SCRUM
 • Kjent med webteknologiske utfordringer
 • strukturert og organisert
 • Samarbeidsvillig

Du vil få

 • Konkurransedyktige vilkår
 • Tilgang til store nasjonale og internasjonale selskap
 • En personlig rådgiver som er tilgjengelig for hjelp og oppfølging
 • Midlertidige og faste stillinger på mange kompetansenivå
 • Mulighet til å utvikle fagkompetanse og egen karriere gjennom tilpassede oppdrag
 • Delta på bransjefest og happenings i regi av Toptemp

Søk på stillingen

Stillingen har utløpt.

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Anette Holthe

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 41661481 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke