Nyutdannet og søker drømmejobben? Klikk her

Sted: Oslo
Stillingstype: Engasjement
Startdato: Etter avtale
Antall: 1
Publisert: 13.11.2018

Vi i Toptemp syns det er kjempespennende å bli kjent med nye mennesker. Vi liker å se på kunnskap, kompetanse og personlighet opp mot hva våre kunder ønsker. Det beste vi vet er når vi klarer å levere drømmejobben til kandidat, og kandidat til drømmejobben. Derfor trenger vi deg, og kanskje du trenger oss?

Din genuine serviceinnstilling og ordenssans er det ingenting å utsette på. Eierskapet du føler til dine arbeidsoppgaver og måten du tar ansvar på – det viser oss at for deg er ingen oppgave for stor eller for liten. Fleksibilitet og nøyaktighet klinger like godt i dine ører som våre. Du viser iver og arbeidsglede samtidig som du sprer den positive energien din omkring deg. Vi har ingenting å si, annet enn at vi tar av oss hatten for deg og bøyer oss i støvet.

#Administrasjonsmedarbeider? #Konsulent? #Kundeservice? #Markedsføring?

Om du er nyutdannet og ønsker å høste erfaring, eller du allerede har jobbet noen år og ønsker å bytte beite, spiller ingen rolle for oss. Vi er sikre på at det bor et talent i deg uansett, og vi gleder oss til å bli kjent med deg.

Hva kan vi tilby da? Hvorfor skal du søke jobb via oss?
Jo, nå skal du høre. Vi jobber med mange spennende stillinger som kanskje kan være din drømmejobb. Du vil få god oppfølging av dyktig rådgivere som vil følge deg hele veien, You will never walk alone. Du vil møte mange nye fjes, spille på lag med hyggelig mennesker, skaffe deg kontakter og ikke minst erfaring.

Vi trenger deg, og kanskje du trenger oss?

Søk på stillingen

Dra og slipp

CV-registrering
Laster opp "": Laster opp CV... Laster opp CV... Leser CVen... En feil oppstod under opplastning.

Du kan prøve på nytt eller registrere deg manuelt her.

%

Her finner du jobben

Har du spørsmål?

Siri F. Riise

Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 93058660 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke