Vi søker dyktig kollega som ønsker å hjelpe norske bedrifter med å satse på arbeidsmiljø!

Et godt arbeidsmiljø er en god og lønnsom investering. Ifølge europeiske forskere gir hver krone investert i arbeidsmiljø 2,2 kroner tilbake. Vi søker deg som ønsker å bidra til at norske bedrifter investerer mer i sitt arbeidsmiljø.

Til vår avdeling i Larvik søker vi B2B-selger som kan hjelpe oss å posisjonere Stamina Helse enda sterkere nasjonalt, gjennom salg av digitale planleggingsverktøy for arbeidsmiljø, personaloppfølging og systematisk HMS.

Med vår målsetting om flere friske folk, skal vi sammen bidra til økt produktivitet og styrket økonomi for bedrifter; bedre helse og økt livskvalitet for individet samt reduserte helsekøer og sparte midler for samfunnet

Selv er du en person som liker å kontakte nye bedrifter og drive kundeprosesser. Du jobber målrettet, selvstendig og er en strateg av rang. Heldigvis for oss er du også både kreativ og løsningsfokusert, og vi er lutter øre for dine gode forslag. En bedre hverdag for deg, er garantert en bedre hverdag for oss, tenker nå vi!

Du kommuniserer lekende lett med både kollegaer og kunder, og er genuint opptatt av samhandling. Som god lagspiller er du engasjert, pålitelig og skaper tillit hvor enn du går. Du drives av gode verdier og er opptatt av at alle spiller mot samme mål. Prestasjonskultur klinger godt i dine ører, og du ønsker at de rundt deg skal lykkes på lik linje med deg selv. Du er god til å bygge hensiktsmessige relasjoner og vet at resultater skapes gjennom hensiktsmessige aktiviteter.

Som selger hos oss vil du få gleden av å skape overskudd for mennesker og virksomheter gjennom å prospektere potensielle bedrifter, booke møter og gjennomføre salgsmøter, enten via telefon eller Skype. I dette ligger også å opprette og følge opp tilbud, samt forhandling og kontraktsignering. Med ditt overbevisende, sprudlende vesen, er vi sikre på at dette er noe du kommer til å lykkes med. Etter kontrakten er signert viderefører du kunden til kundeansvarlig, og fortsetter det gode arbeid med å kontakte nye potensielle kunder.

Vi ser for oss at du har noen års erfaring innen løsningssalg eller salg over telefon. Du er fortrolig med datasystemer som SuperOffice og trives med telefon som arbeidsverktøy. Den tekniske innsikten er godt over gjennomsnittet, og det passer perfekt i vår digitale hverdag. Du vil også få jobbe på tvers av fagområder internt, og dermed få muligheten til å videreutvikle både deg selv og kollegaer.

Arbeidsstedet er Larvik og der vil du komme inn i et fantastisk team på 6 selgere. Hos oss er det ungt miljø, høyt under taket og gøy å være på jobb. Arbeidsdagen er fleksibel og variert, og du får støtte i supre digitale verktøy. Motiverte og flinke selgere har bidratt til god økonomi i selskapet, som igjen gjør at vi kan tilby god fastlønn og en svært motiverende provisjonsordning. Du vil få selvsagt få grundig opplæring og veiledning i arbeidet med en anerkjent og sterk merkevare, samt innføring i Arbeidsmiljøloven, forskrifter og bransjerettet lovverk.

Stillingen er en 100%-stilling med arbeidstid fra 08-16, og utover både leverposteien på brødskiva og trening i arbeidstiden kan vi skilte med meget gode pensjons og forsikringsordninger.


Hva sier du friskus? Er du klar? Søk nå.

Er dette en rolle som trigger og du ønsker å vite mer om stillingen er du velkommen til å kontakte vår rekrutteringspartner Jeanette Selnes hos Top Temp AS på mobil 901 85 214 eller Lars Thore Hestnes på mobil 904 78 149. Vi gleder oss til å høre fra deg! 

 

Lars Thore Hestnes er ansvarlig for denne stillingen.
Ring 90478149 eller send en e-post.

Fakta om stillingen

Tiltredelse: Etter avtale
Stillingstype: Fast stilling
Hvor: Vestfold / Larvik
Antall stillinger: 1
Vi bruker cookies for å forbedre din brukeropplevelse.
Les vår cookies erklæring for mer informasjon.
Godkjenner ikke