Topp fem beste podcaster for å booste din karriere

Trenger du noe nytt å høre på? La deg inspirere av våre utvalgte podcaster som hjelper deg med å gi karrieren din et løft!

Hvordan holde seg relevant?

Lurer du på hvordan du skal holde deg relevant i arbeidsmarkedet, og hvorfor arbeidsmarkedet må forandre seg? Les intervjuet med Christoffer Hovde, og bli inspirert!

Hvordan skrive CV?

Å skrive en god CV kan være avgjørende for å sikre deg jobben du ønsker. Men hvordan lager man en oversiktig og god CV? Her er våre råd.

Hvordan skrive jobbsøknad?

Formålet med både CV og søknad er å komme til et intervju. Skriv slik at mottageren får lyst til å møte deg! Ta utgangspunkt i annonsen og skriv hvordan dine bidrag svarer på behovene til arbeidsgiveren.

Jobbintervjuet

Husk at det er like viktig at du finner ut at dette er den riktige jobben for deg, som at potensiell arbeidsgiver finner ut at de vil ha deg i jobben.

Utradisjonelle måter å søke jobb på

I et tøft arbeidsmarked er nøkkelen å skille seg ut. Hvordan man gjør dette i praksis er langt vanskeligere enn i teorien. Som et tilsvar er det flere som velger utradisjonelle veier for å skaffe seg jobb – med hell og uhell. Top Temp har ikke fasiten, men vi konkluderer med at det er nødvendig å være nyskapende, og for noen stillinger er det viktigere enn andre. Mer om utradisjonelle måter å søke jobb på